Интимно

Любовен хороскоп за 14-20 март 2016

Марс ще разгорещи страстите

14.03.2016г. / 17 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През втората седмица на месец март, любовният климат ще бъде променлив. Няма да липсват конфликтни ситуации. Добрата новина е, че благодарение на Венера и Нептун ще може бързо да забравите лошите неща и да си простите с половинката. Отделно Марс ще помогне сексуалната възбуда и желанието за страсти да бъдат още по-горещи.

Повече вижте в любовния ни хороскоп по-долу.

Овен

В началото на седмицата може да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Ще се окаже, че вие двамата имате много различни идеологии или ще възникне друга ситуация на спор. В тези моменти добрата комуникация е важна. Ако успеете да преодолеете споровете, ще имате един романтичен уикенд.

Телец

За тези от вас, които се намират в сериозна връзка и споделят финансите с партньора, ще има моменти, в които ще си проличат разногласията по отношение на това как се разпределят средствата. Ако са ви необходими средства за определена инвестиция, запазете добрия тон и споделете вашите идеи с любимия човек. Може и да постигнете съгласие.

Снимка: istock

Близнаци

Ако имате любим човек до себе си, то той определено ще покаже колко е нетърпелив към вас. Вашата амбиция да успеете в кариерата ще отнеме повече от личното ви време и именно това няма да се хареса на половинката ви. Не се оставяйте да бъдете манипулирани. Не забравяйте, че не трябва да избирате между любовта и кариерата. Споделете вашите желания на половинката, само така ще преодолеете споровете.

Рак

За някои от представителите на зодията през последните дни е било доста интересно на работното място, защото офис романтика е събудила техните страсти. Тази седмица е добре да бъдете на разстояние един от друг или да покажете своята близост не по време на работа. Изберете някое романтично място, на което да може да останете само двамата. Очакват ви хубави моменти.

Коментирай