Интимно

Причини да не се страхувате от секс играчките

Защо е полезно да ги включвате в сексуалната игра?

25.03.2016г. / 15 40ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Разнообразяването в секса е съществено. Така се поддържа интересът, възбудата, страстта към интимността и новите преживявания. Отношенията с партньора ви никога няма да страдат, ако разнообразявате сексуалните си преживявания.

Секс играчките са един от най-страхотните начини за разнообразие в леглото. Някои хора обаче се срамуват да ги използват, защото ги смятат за табу, за нещо извратено или свързано с порното.

Истината е, че не трябва да се срамувате да използвате секс играчки, каквото и да казват другите. Ето и причините за това:

Всъщност не вие, а другите се срамуват от тях

Всеобщото мнение по отношение на секс играчките е свързано със срама. Затова и нагласата на хората, които ги използват е по-скоро свързана със стремеж да прикрият нестандартните си желания.

Ако употребата на секс играчки ви харесва не се страхувайте да ги прилагате в интимния си живот, независимо какво казват другите.

Не сте само вие

Много хора използват секс играчки без да го афишират. Ако мисълта, че не сте само вие ви стопля по някакъв начин, нека това ви помогне да се отпуснете и да признаете пред себе си какво ви доставя истинско удоволствие.

Може по този начин да зарадвате половинката си

Разнообразието е печеливша стратегия не само за вас, но и за партньора ви. Вероятно той или тя ще се зарадва, ако опитате нещо ново и забавно.

Това си е приключение

За тези, които тепърва откриват света на секс играчките употребата им е истинско приключение. Пред вас ще се открие цял нов свят от възможности и преживявания. Сексът ще стане по-страстен и непредсказуем, а това го прави и по-възбуждащ.

Научавате по нещо ново

Чрез секс играчките ще научите по нещо ново както за себе си, така и за партньора си. С помощта на секс играчките ще откриете нови ерогенни зони, нови начини за доставяне и получаване на удоволствие.

Секс играчките показват вашата увереност

За да посмеете да представите секс играчките на партньора си в леглото се изисква смелост. Но ако го направите, това говори за висока степен на самоувереност. Секс играчките и смелостта ви да ги използвате ви правят истински привлекателен сексуален партньор.

Снимки: istock

Коментирай