Интимно

Любовен хороскоп за 18-24 април 2016

Хубава седмица за Близнаците

18.04.2016г. / 17 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще се почувстват сигурни в половинката и връзката си. Ще осъзнаете, че духовните вярвания са по-близки, отколкото сте предполагали. В резултат взаимоотношенията ви ще се задълбочат.

Ако сте необвързани, в петък внезапно може да се развие нова романтична връзка за вас. Възможно е да се запознаете доста необичайно с някого и това да ви развълнува.

Дева

Във вторник е възможно да възникне проблем с физическата и емоционална интимност. Бягате от важни теми за обсъждане. В зависимост от това как ще се развият събитията между вас и половинката ви, в края на седмицата сексуалният ви живот може да стане доста интересен.

Снимка: istock

Везни

Възползвайте се максимално от постоянната енергия между вас и вашата половинка в понеделник, тъй като след това ще бъде трудно да се чувствате в хармония. Във вторник може да възникнат големи спорове, които ще изложат на съмнение връзката ви.

Скорпион

В петък пълнолунието във вашия зодиакален знак ще ви накара да се почувствате по-уязвими, особено ако има ситуация на напрежение между вас и партньора. Ще покажете жилото си, особено ако почувствате, че може да бъдете наранени. От друга страна сте готови да се борите за любовта и да се свържете на по-дълбоко ниво с любимия човек.

Коментирай