Интимно

Сексуалните фантазии на зодиите

Близнаците фантазират най-често за орален секс

11.05.2016г. / 17 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За какво фантазирате най-често? А когато фантазиите ви са свързани със секса? Оказва се, че зад зодиакалния знак, под който сме родени, могат да се скрият много интересни мисли, свързани с най-интимните ни моменти. Кои са най-честите сексуални фантазии на различните зодии вижте в следващите редове.

Овен

Овенът е първичен знак. Родените в тази зодия обичат предизвикателствата, които вдигат адреналина им. Това правило важи и за секса. Овните мечтаят да правят див и необуздан секс, сутрешен секс, който далеч не е мързелив, както и да включват в сексуалните моменти своите фетиши.

Телец

Телците искат да се представят на ниво при всяка среща с противоположния пол. Мечтаят и се стремят в любовта с половинката, да има повече чувственост. Фантазиите им почти винаги намират приложение и често са пищни. В сексуалните им игри има място за афродизиаци, страстни целувки, а времето... за тях такова понятие в секса не съществува.

Снимка: istock

Близнаци

Близнаците са едни от най-големите мечтатели и техните сексуални фантазии по нищо не отстъпват на останалите им мечти. Родените под този знак мечтаят за разнообразие, див и необуздан секс, чувствен орален секс (предпочитаната секс поза от тях е „69“). Също така мечтаят да могат свободно да говорят за секс желанията си с половинката, а понякога да правят и случаен секс. Дали осъществяват мечтите си? Определено!

Рак

Представителите на зодия Рак са големи романтици. Въпреки че в сексуалните им фантазии има много романтика, те мечтаят за секс ролеви игри. Но не биха се спрели само дотук. Във фантазиите им, които често осъществяват, има еротично облекло, щипки за зърна, превръзки на очите и чувствени аромати.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
дддддддддддддддддд ( преди 7 години )
Апсолутни глупости за близнаците
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
mdaa ( преди 7 години )
разбрах , че съм 10 зодии и нито една не е моята....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар