Интимно

Какво говори стилът на мастурбиране за личността?

Вие как се определяте?

08.06.2016г. / 18 06ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Не само мъжете мастурбират. Дамите правят самозадоволяващи ритуали по-често, отколкото предполагаме! Те могат да подскажат доста за личността ви, дори да не ви се вярва.

И в мастурбирането има стил, както и в секса. Това, че го правите сами не значи, че си нямате предпочитан начин. Надникнете зад стила си на мастурбиране и вижте какво говори той за вас!

Закачливата

Закачливите дами могат да задоволят себе си само с два пръста. Те знаят какво обича клиторът им и могат да го постигнат за няколко минути. Достатъчни са поредица от похотливи движения и оргазмът ви е в кърпа вързан. Дори не са ви нужни секс играчки – вие познавате добре тялото си и знаете от какво има нужда то.

Мечтателката

Мечтателките обичат да имат връзка с вибратора си, както и с останалите секс играчки, които използват за собствена наслада. Те им дават имена, както дават и на своите интимни части. За тях значи много да се усамотят, да включат вибратора, да затворят очи и да фантазират за реален мъж, обект на техните желания. Оргазмът не е висша цел, той е част от цялото интимно преживяване.

Медитиращата

Сексът може да е вид медитация, мастурбацията също. Какво по-хубаво от блажен завършек на деня, който да ви разтовари от множеството тревоги и натрупан стрес?!

Медитиращите дами се нуждаят от няколко минути насаме със себе си, за да си доставят удоволствие. Те изпадат в сексуален транс бързо, а блаженството ги пренася лесно в страната на насладата, където стресът не съществува. Този тип хора могат лесно да се откъснат от света по пълноценен начин.

Могат да го правят за 5 минути преди лягане или в началото на новия ден. Те са и по-продуктивни и устремени към своите ангажименти.

Бързата

Както има бърз секс, така има и бърза мастурбация. Тя има своите плюсове, защото в рамките на 2-3 минути отпуска и дава нови сили и енергия. Ако се самозадоволявате бързо това означава, че не обичате да чакате. Искате нещата да ви се случват тук и сега. Мразите отлагането. Способни сте да се радвате на малките неща в живота.

Романтичката

Романтичките също използват своето въображение по време на мастурбиране. Те не се изключват, не спират да мислят за обектите на своите желания, макар да са сами в момента. За романтичките дори мастурбирането е любовна връзка и то не само със себе си, но с представите си за идеалната любов.

Такива жени обичат секса, но държат и на чувствата и емоциите в една връзка. Търсят партньор за цял живот, на когото да разчитат.

Авантюристката

Авантюристките търсят приключения непрекъснато. Те не се страхуват да посегнат към своята наслада на обществени места, на работни срещи. Те обичат да фантазират, да мислят за насладата, която предстои сами да си доставят.

За авантюристките всяко докосване, всяко местоположение, всяка възможност за наслада е начин да избягат от реалността и те не я пропускат.

Снимки: iStock

Коментирай