Интимно

Защо мъжете се страхуват от силните жени?

Не се нуждаят от някой, който да се бори за тях

01.09.2016г. / 17 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Както мъжете, така и жените се делят на няколко типа. Дами, които предизвикват възхищение, но и често страх в господата, са психически силните жени. Винаги са разпознаваеми. Изражението, осанката, маниерите, социалният им статус, сякаш подсказват за онези моменти, в които са плували в дълбоките води и са правили и невъзможното, за да оцелеят и успеят. 

Привлекателни, но същевременно и плашещи, когато става въпрос за връзка. Защо мъжете се страхуват от силните жени?

Знаят какво искат

Силните жени знаят какво искат, как да го постигнат и не забравят за всичко преживяно по пътя към постигането на мечтите им. Когато са запленени от един мъж, знаят как да привлекат вниманието му, не се страхуват да направят първата крачка.

Въпреки това, знаят кога да се отдръпнат, за да запазят тръпката от това, мъжете все пак да влезнат в своята роля на преследвачи. Упоритостта на силните жени, често е смущаваща за мъжете. Рядко се покоряват в любовта, темпераментни са, но могат да обичат с цялото си сърце. 

Не се нуждаят от някой, който да се бори за тях

Мъжете винаги искат да се чувстват обожавани от партньорките си. Във връзките си, силните жени могат силно да обичат, да ценят партньора. Заедно с това, те ще покажат, че въпреки силните си чувстват и признателност, не се нуждаят да бъдат спасявани.

Ако има проблем засягащ и двама им, те няма да чакат любимия да оправи нещата, а ще се погрижат за себе си и него. За някои мъже, тази женска сила на характера е трудна за приемане. 

Държат на интимността

Силните жени обичат интимните предизвикателства. Те изискват интимност във всичките им форми, от разговор до правенето на любов. Повечето силни жени, използват умело своята женственост. Изискват страст, желание и романтика на всички нива от мъжете до себе си. 

Не харесват лъжите

Силните жени бързо биват  разпознавани от представителите на силния пол. Ето защо, ако имате взаимоотношения с такава дама, знайте че, тя ще очаква от връзката ви пълно доверие. Лесно ще усети ако я мамите. Тя има способността да бъде детектор на лъжата. Фалшът и егоизмът никога няма да бъдат толерирани. 

Искат отдаден партньор

Дамите притежаващи голяма вътрешна сила, както споменахме вече са силно отдадени в любовта. Могат да дават много то себе си, но очакват не по-малко от половинката си. Не приемат нерешителни мъже в живота си, мъже които не показват нужното уважение и ги карат да се чувстват слаби. Те се нуждаят от силен играч като тях. 

Свързани статии

Ще ви покажат кои сте

Освен любовта, която могат да ви дадат, силните жени ще ви окажат и своята подкрепа. Дори в онези моменти, които се чувствате изгубени, те ще бъдат там, за да ви покажат кои сте и как да намерите себе си.

Някои мъже, дори и психически стабилните и силните,  не могат да се справят с емоционалния хаос, който понякога ежедневието им оставя. Когато до себе си имат една силна жена, биха могли да преодолеят тези трудности, но само ако не се страхуват от такъв ти партньорка.

Снимки: istock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
sdasda ( преди 7 години )
Жените презират мъже, по-слаби от тях, а никой мъже не иска да бъде презиран от жена си.И ето ви причината в два реда, може да не е напарфюмирана като написаното в тази статия, но пък е истина.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар