Интимно

Тайните на доброто първо впечатление на среща

Как да омаете мъжа срещу вас още на първата среща?

03.10.2016г. / 17 54ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

На първа среща винаги е напрегнато, особено ако не сте имали възможността да се опознаете при други обстоятелства преди това. Ето защо жените много често залагат на малки хитринки, с които да направят добро първо впечатление на мъжа.

Важно е какво впечатление ще направите у човека срещу вас, ако наистина искате да има и следващи срещи.

Как се прави добро първо впечатление пред мъжа? Вижте!

Гледайте го в очите

Силата на женствеността се крие в погледа. Омагьосайте мъжа срещу себе си с поглед. Гледайте го право в очите. Не избягвайте неговия поглед, докато говорите. Зрителният контакт е мощно оръжие, което пленява сериозно и уверено.

Все пак не прекалявайте с втренчването, за да не ви помисли за прекалено доминираща. Това плаши много мъже. Ключът е в умереността.

Изразявайте себе си открито

Избягвайте шикалкавенето и неоткровените отговори. Това прави лошо впечатление на мъжете. Те започват да ви смятат за несериозна и с лековати намерения.

Разбира се, не бързайте да разкривате всичко за себе си. Трябва да оставите и доза загадъчност в образа си, поне на този етап.

Не се страхувайте да изразявате мнението си. Говорете за интересите си, за това какво ви впечатлява, за нещата, които обичате да правите.

Не се обличайте специално, за да впечатлите

Или поне не го правете в огромен контраст с облеклото, което по принцип носите. Мъжът срещу вас бързо ще разбере, ако не сте искрена в това.

Не че е лошо да се почувства специален, но би било по-високо оценено, ако подходите по-искрено и облечете нещо, което ви е присъщо. Вие самите ще се чувствате по-спокойни, а впечатлението на мъжа срещу вас ще бъде положително. Няма да сте излъгали за външния си вид, а и обстановката ще бъде по-близка до реалността.

Няма лоши изненади, няма задръжки и преструвки – вие сте такива, каквито сте и това е прекрасно първо впечатление.

Свързани статии

Не изменяйте походката си

Много жени изменят походката си на първа среща, за да впечатлят с грация. Хубаво е да се стараете, но не преминавайте границата, за да не станете смешни в очите на партньора.

Внимавайте и какви обувки обувате на първа среща. Ако сте се надценили с твърде висок ток, който ви кара да ходите меко казано патраво, може да оставите лошо впечатление у мъжа. Ето защо винаги е най-добре да се залага предимно на естествеността с малка щипка пикантност.

Предложете да си разделите сметката

Ако го направите, мъжът ще ви оцени възможно най-високо. Днес мъжете все повече се плашат от златотърсачки (ще кажете, че на всички мъже има какво да им се открадне!) и затова биха се зарадвали, ако им предложите да участвате в плащането на сметката.

Дори да не ви се нрави, дами, отминаха времената на този тип кавалерство, при което мъжът е готов да поеме разходите в името на това обектът на ухажването му да се почувства като принцеса. Поне в началото.

Снимки: iStock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
ni6to ot izbroenoto ne preina4avam , nito smeniam , no ne go pravia prednamereno po spiusuk , a spontanno zaradi ubejdeniata mi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар