Целувката – от нея започва не един романс. А основното в нея са устните! Няма целувка без устни, така че, не ги подценявайте! На физическо ниво следва да се грижите за тях, за да са винаги красиви и привлекателни, готови за целувка. Напуканите устни не са много приятни за целуване. Същото важи за груби или по друг начин не добре изглеждащи устни. Всичко това може да се избегне и те винаги да са в прекрасно състояние!

Като начало използвайте ежедневно балсам или гланц за устни, дори когато не сте на среща или не очаквате да се целувате. Гланцът за устни е много важен особено през зимния сезон, когато от студа устните стават много чувствителни. Също, опитайте да не прехапвате устните си и да лапате от нервност края на химикалката или други нечисти предмети.

Освен гланца много важно условие за да направите устните си привлекателни и в ежедневието и при среща е червилото. Подберете го в зависимост от цвета на кожата си, облеклото, ситуацията. Така например на работа можете да ползвате по-приглушен цвят, а вечер за театър или заведение – по-ярък. Така устните ви ще са винаги красиви!

Устните са основата на целувката. При целувка се концентрирайте на усещанията от докосването на устните ви с тези на вашия партньор при движенията. Често целувката е само с устни. Тя може да е страстна или нежна. И в двата случая е много възбуждаща.