Нова седмица, нов късмет и нови секс приключения. Доказано е, че през есенно-зимните месеци желанието ни за любов е по-силно в сравнение с останалата част от годината. За да бъде всеки ваш ден от седмицата вълнуващ, споделяме 7 секс пози. Останалото оставяме на вашите фантазии и желания.

Понеделник – Секс поза „Мързеливо кученце“

Една от най-любимите секс пози на дамите е именно тази. За да я разнообразите, сложете на спалнята или на пода 2-3 големи и меки възглавници. Жената трябва да легне изцяло върху тях. Това не само ще ѝ осигури комфорт, но лекото повдигане на таза ще направи по-удобно проникването на партньора, чието тяло трябва да бъде върху нейното, нежно обгръщайки я с ръце.

Темпото е бавно, но винаги може да има и повече интензивност. Важно е да се насладите на момента.

Вторник – Секс поза „Преплитане“

Направете вечерта във вторник наистина интересна, като пробвате тази секс поза. За целта жената трябва да е полегнала на една страна с разтворени бедра, а партньорът ѝ застанал на колене, като единият му крак е разположен между бедрата на половинката му.

Секс поза, която позволява дълбоко вагинално или анално проникване. Темпото може да е интензивно или бавно, а мъжът има възможността да докосва с ръце партньорката си навсякъде.

Сряда – Секс поза „Х“

За да изпълните тази секс поза ще ви трябва стабилна маса или бюро. Дамата трябва да е легнала по гръб, под таза ѝ да има мека и удобна възглавница, а бедрата ѝ да остават извън масата. Партньорът ѝ е изправен, придържа бедрата на любимата, като леко ги кръстосва и разполага на гърдите или раменете си.

Четвъртък – Секс поза „Люлка“

Двамата партньори са седнали един срещу друг. Дамата трябва да повдигне бедрата си и да ги постави на раменете на партньора си. Подпирайки се на ръце тя извършва полюшващи се движения напред-назад.

Партньорът ѝ може да й помага придържайки таза ѝ с ръце, както и да се включи с леки движения или да докосва ерогенните ѝ зони.

Петък – Секс поза „Жабче“

Тази секс поза е леко изменената поза „Ездачка“. Мъжът е легнал удобно на спалнята. Дамата е върху него, но приклекнала. Нейните движения са бавни или интензивни, напомнящи подскок на жабче. Партньорът ѝ също може да се включва и да определи момента на кулминацията.

Още по темата

Събота – Секс поза „Орач“

На тази секс поза ще трябва да се насладите извън спалнята. Двамата партньори са изправени, като жената е с гръб към мъжа. След това се навежда към пода и се подпира на ръце. Партньорът й остава изправен и тя е изцяло в неговите ръце. Дълбоко проникване, секс поза, подходяща и за тези от вас, които са любители на аналния секс.

Неделя – Секс поза „Пеперуда“

Дамата е легнала по гръб на спалнята. Партньорът ѝ е на колене пред нея, повдига ханша ѝ, разтваря бедрата ѝ и ги придържа леко свити за глезените. Тазът и торсът на жената са във въздуха. Това повдигане осигурява дълбоко проникване и множествени оргазми.

Снимки: istock