Интимно

10 супер причини да мастурбирате още тази вечер!

Не се колебайте!

29.11.2016г. / 17 46ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Мастурбирането за някои е табу. А не трябва да бъде, защото то носи немалко ползи за здравето. То направо си е задължително за необвързаните дами, които отдавна не са се радвали на мъжка ласка. Задължително е дори за онези, които имат постоянен партньор. Забравете скрупулите, защото мастурбирането носи допълнителни ползи за сексуалното ви здраве и психика, от които не трябва да се лишавате.

Ако все още имате съмнения, вижте няколко причини защо трябва да мастурбирате още тази вечер!

1. Мускулите на малкия таз ще са във форма

За една жена е от голямо значение тазовото дъно да е в добра форма. Това става най-добре чрез подходящи упражнения. А най-доброто упражнение е оргазмът. Вие можете да си доставите едни от най-мощните оргазми, защото познавате добре тялото си. Ето как редовната мастурбация подсилва мускулатурата в малкия таз.

2. Облекчава болките

Представете си, че сте в цикъл и не можете да правите секс, а болките и спазмите направо ви убиват. Сексът облекчава симптомите на менструацията, но малко двойки го правят в този период. Ето защо можете да си доставите сами това удоволствие и едновременно с това да облекчите болките и спазмите.

3. Помага да се релаксирате

Релаксът е необходим. Той допринася за нормализиране на хормоните, подобряване на настроението, потискане на стреса и депресивните състояния. Мастурбацията помага за отпускането и релаксацията на организма. Подарете си я без задръжки.

4. Ще си изясните някои неща

Мастурбирането помага да опознаете в детайли тялото си. Така ще ви е по-лесно и да насочвате партньора си, ако не прави нещо както трябва. Ще ви е по-лесно и да се отпуснете в неговите ръце и да се насладите на момента.

5. Няма нужда от предварително настроение

За секс са нужни двама. Съответно и двамата трябва да са в настроение. Ето защо понякога не получавате онова, от което имате нужда, защото партньорът ви не е в настроение. Но щом вие сте – тогава се отпуснете във ваната насаме със себе си и си подарете мигове щастие.

6. Няма рискове

Рисковете от нежелана бременност и полово предавани болести винаги съществуват, дори когато сте с постоянен партньор. Но при мастурбацията подобни опасения не занимават съзнанието ви.

7. Повишава либидото

Редовното мастурбиране поддържа либидото на ниво. Според изследванията, колкото по-рядко правите секс или мастурбирате, толкова по-малка нужда имате от това. Затова дръжте се във форма и подхранвайте сексуалния си глад.

Свързани статии

8. Ще откриете неподозирани фантазии

Понякога човек не си дава сметка за подсъзнателните си желания. Не всички си падат по разиграването на сексуалните фантазии наяве. Ето защо и невинаги си даваме сметка какво наистина искаме. Мастурбацията ще ви помогне да откриете свои неподозирани сексуални фантазии.

9. Вие държите нещата под контрол

Когато вие определяте какво да се случва с тялото ви, вие сте тези, които определяте начина и темпото. Както ви харесва – точно така се случват нещата.

10. Просто е хубаво

Понякога пък изобщо няма нужда от обяснения защо, какво и как. Просто ви е хубаво – правете го!

Снимки: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
Anonim ( преди 7 години )
Ами да, сериозно, сред такива мъже като коментиращите. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Ronaldo ( преди 7 години )
5 rate up comment 2 rate down comment
Христо ( преди 7 години )
Притчи, мъдрости, цитати