Интимно

Какъв цвят сутиен да изберем?

02.03.2007г. / 11 24ч.
Аз жената
Какъв цвят сутиен да изберем?

Милите ми, сладурани, вярно ли се чудите над тази невероятна проблема?

Ако питате мъжете – отговорът е категорично без. Колкото по-бързо се свалят всякаквите там атлази и сатени и останете само по кожа, толкова по-доволен ще бъде самецът в леглото ви.

Мислите ли, че цветът има значение? Та мъжете дори не различават портокалово от лимонено! Ще ви подшушна една малка тайна – и аз много не ги различавах в началото, но изкуството, знаете, изисква прилежание.

Обаче за голяма част от мъжете, цветът няма никакво значение. Като изключим мен, разбира се – защото съм ценител и защото съм се научил, че ако обърнеш подобаващо внимание на бельото на жената, тя ще даде всичко от себе си, за да те зарадва от своя страна.

Как мислите, че умните мъже преценяват дали сте красива, като ви видят по бельо – нищо подобно. Когато ви видят как излизате от банята и водата се стича на капчици по блестящата ви кожа. Ако така успеете да задържите вниманието на мъжа срещу вас, шансът да си го имате дълго до вас значително се умножава.

Но, разбира се, донякъде е добре жените да бъдат държани в заблуда, че червеният цвят определено е по-сексапилен или пък черните сутиени ще ги направят невероятно страстни в очите на техния любим. Ако разбием тези митове, цяла една индустрия ще замре, а имайки предвид огромните й размери, това би застрашило световната икономика и бъдещето на човечеството.

Е, и да не си кривим душата, все пак един сутиен може да е доста по-евтин от пръстен със скъпоценен камък, пък би свършил почти същата работа в играта на съблазняването.

Та така, мили дами, от мен да го знаете, хич и не се задълбочавайте какъв да е цветът на сутиена – отговорът е такъв, какъвто ще ви даде самочувствие да се чувствате неустоима. И знайте какъвто и да е цвят, трябва да бъде свален.


Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Esmerallda ( преди 11 години )
..."Като изключим мен, разбира се защото съм ценител '...Napravo unikalen i nepovtorim si!!!:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Velikova ( преди 11 години )
Saglasna sam s teb,no ot dosta vreme sam s moqt priqtel i se 4yvstvam nai-dobre kogato cveta na belioto mi e 4erven za6toto se 4yvstvam po seksi i jelana!No i tvoite saveti sa mi mn ot polza!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Nataliq ( преди 11 години )
da az sam saglasna s Don Juan i tova za sutienite mi pomogna noo mnogo mi e interesno koi e tozi 4ovek
отговор Сигнализирай за неуместен коментар