Интимно

Любовен хороскоп за 27 февруари – 5 март 2017-а

Напрегната любовна седмица

27.02.2017г. / 13 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Стрелец

Вашият любовен живот сякаш се нуждае от „ремонт“. Венера няма да бъде в благоприятна позиция във вашия сектор на романтиката. В резултат може да бъдете твърде нервни един към друг с любимия човек. Ако имате добри взаимоотношения, след тази ретроградна фаза на Венера връзката ви ще се засили още повече. В случай, че сте необвързани, стара любов може да напомни за себе си.

Козирог

Възможно е да се появи деликатна ситуация във вашия любовен живот, с която ще трябва да се справите. Ако скоро сте започнали нова връзка и искате да представите любимия човек на семейството, забавете темпото до 15 април. Тези от вас, които са в сериозна връзка е възможно да не постигнат съгласие по отношение на разпределянето на средства за домакинството. Ще се наложи да вземете компромисно решение.

Свързани статии

Водолей

Комуникацията между вас и половинката ще изисква внимание и време, тъй като Венера няма да бъде толкова подкрепяща. Ако не можете да разрешите даден проблем, може би е добре да потърсите мнението на трета страна. Прегледайте плюсовете и минусите на това, което ви се случва и бъдете търпеливи.

Риби

Възможно е вие и партньорът ви да се наложи да направите някои финансови корекции. Затруднението ви ще бъде временно. По-скоро обърнете внимание на личните корекции, които трябва да направите и доколкото е възможно се опитайте да направите по-романтичен периода до 15 април.

Коментирай
Здраве и красота