Интимно

Месецът на раждане разкрива какви сте в спалнята

Родените през януари са големи палавници в леглото

10.03.2017г. / 14 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месецът, в който сме родени може да разкрие много за нашето здравословно състояние, навици, силни и слаби страни. Оказва се, за това колко и дали сме страстни в секса, рожденият месец също има значение. А вашият кой е?

Вижте какви сте в спалнята, според това кога сте родени.

Януари

Ако сте родени през месец януари, сексуалният ви живот може да е доста извратен в по-голямата си част. Вие сте много упорити и настоятелни, когато сте влюбени, не се отказвате лесно от обекта на вашето желание. Обичате разнообразието в секса и за вас определено не съществуват табута.

Достатъчно убедителни сте и с лекота успявате да вкарате във вашата игра и половинката. На моменти по-трудно се отпускате, но ако любимият човек ви предразположи, разкривате вашите сексуални желания.

Февруари

Родените през втория месец от годината определено имат приключенски сексуален живот. Вие сте изключително страстни, когато сте силно емоционално свързани с партньора. В останалите случаи сте дистанцирани, но не по-малко авантюристи в спалнята. Имате много сексуални фетиши и не се притеснявате да споделяте за тях пред половинката.

Снимка: istock

Март

Родените през март могат да прекарат цял ден в леглото с половинката. Те са духовни личности и винаги се стремят да установят специална връзка с партньора си. Удивително е как по много и различни начини успяват да постигнат интимност.

Април

За родените през април е много важно да се докажат като добри любовници. И определено партньорите ви оставят силно впечатлени от вашето сексуално представяне. Започвате една връзка силно, било то и само сексуална, но много бързо губите интерес.

Когато влечението ви вече не е така интензивно почти е невъзможно някой да събуди интерес във вас.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати