Интимно

Техники на перфектното фелацио

Как да подобрите еякулацията

31.03.2017г. / 15 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Редуване на темпото, лубрикант или достатъчно слюнка... Това са само част от техниките на перфектното фелацио, но има и редица други. Първото и най-важно правило е да харесвате това, което правите.

Сексът трябва да е удоволствие и за двамата партньори и нищо в него не бива да се прави по задължение. Ако оралните ласки ви допадат, вижте и тези техники за перфектно фелацио.

Устата ви може да направи повече, отколкото вагината ви

Възползвайте се от тази възможност. Фелациото е много повече от смучене. Не забравяйте, че вие диктувате правилата, определяте темпото. Използвайте езика си, устните, не забравяйте целувките.

Използвайте ръцете си

И двете едновременно. Някои мъже обичат да бъдат стимулирани и с ръце по време на оралния секс. Ето защо включете и този вид докосване в играта.

Подобряване на оргазма

Когато партньорът ви започва да еякулира със сигурност ще забележите неговите специфични движения, наподобяващи леки спазми. В този момент поставете палеца си в основата на пениса и натиснете леко в продължение на няколко секунди. Когато освободите напрежението, оргазмът ще бъде върховно усещане за половинката ви – продължителен и интензивен.

Дълбоко гърло не е всичко

Ако имате силен гълтателен рефлекс, не е препоръчително да правите подобен експеримент. Дори и да се справите с поемането на обема, след няколко минути това определено няма да е толкова впечатляващо за партньора ви. Освен това има риск да се чувствате некомфортно заради напрежението в челюстта.

Бъдете изобретателни

Мъжете харесват разнообразието и смяната на техники по време на орална любов. Еднотипните движения бързо омръзват.

Затова изненадайте любимия, експериментирайте, докосвайте, стимулирайте бавно и нежно и бъдете непредвидими.

Опознайте пениса му

Мъжките гениталии имат хиляди нервни окончания, които чакат да бъдат открити и стимулирани. Не забравяйте и за стимулирането на тестисите. Докосването им може да увеличи в пъти възбудата на партньора ви. Любовната игра е наслада, изучаване на партньора.

Свързани статии

Визуален контакт и мръсни приказки

Мъжете обичат да гледат как половинката им прави орална любов. Ето защо от време на време го поглеждайте дяволито. Правете кратки паузи и кажете нещо мръсно, нещо което ще му хареса и ще го възбуди още повече.

Ако ви харесва пенисът му, ако ви харесва това, което правите – кажете му го. Но не бъдете вулгарни. Много е лесно да се премине границата при мръсните приказки.

Снимка: istock

Коментирай