Най-големите лъжи, които казваме на гаджетата си

Малки невинни лъжи

15.04.2017г. / 10 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Малки дребни лъжи – всички ги казваме на своите гаджета, за да се почувстват по-добре. Няма жена, която да не е изричала поне веднъж в живота си някоя от тези малки невинни лъжи, които имат за цел да накарат най-близкия ви човек да се почувства добре.

„Уморена съм“

Умората и неразположението са най-подходящи, когато не ни се прави секс, не ни се ходи на по бира с неговите приятели или просто не искаме да направим нещо против волята си.

„Бях на разпродажба“

Изричаме тази малка лъжа, когато се приберем с няколко плика нови дрехи и трябва някак да се оправдаем пред гаджето, за да не ни обяви за материалистична кучка. Разпродажбата върши работа като извинение, защото там всичко е по-евтино.

„Бръснех си краката“ или „Оправях си косата“

А всъщност вие сте ходили по голяма нужда в тоалетната, затова се бавите толкова много. Но той не трябва да разбира, че и на вас ви се налага да правите такива неща. Никога! За бога, вие сте жена и не ходите до тоалетна!

„Не ревнувам“

Не, изобщо. Просто така си разглеждам личните съобщения на гаджето си.

„Не съм гладна“

Това е може би най-голямата лъжа, която всяка жена изрича, само за да не се изкуши от поничките или пицата на гаджето си. А всъщност непрекъснато се пресяга да си похапва от неговата любима пица.

„Шегувам се, де!“

Наистина ли? Това е лъжата, която използваме, когато искаме да кажем болезнена истина на гаджето и той се засегне.

„Изобщо не съм сърдита“

Но всъщност искам да те убия точно в този момент!

„Той ми е просто приятел“

Себе си ли лъжете или гаджето? Всяка жена обича да бъде ухажвана и харесвана. Дори флиртът да е невинен, на вас ви харесва чуждата мъжка компания. Но тя е само приятелска, нали така?!

Свързани статии

„В цикъл съм“

Не ви се прави секс, не сте си обезкосмили краката, не сте в настроение, чувствате се дебела, не се харесвате в този момент – най-удобно е да се извините с цикъла си. Винаги върши работа.

„Имаш най-големият пенис, който съм виждала“

Всеки мъж копнее да го чуе и вие някак се чувствате длъжни да му го кажете, за да се чувства добре. Пък и ще се вдъхнови в леглото, а това означава страхотно преживяване за вас.

„Почти свърших“

Казваме това, когато виждаме, че гаджето ни иска да ни доведе до оргазъм, но просто явно нещата няма да се случат едновременно. Не искаме да го накараме да се чувства зле от това, че е свършил преди нас, нали?

Снимка: iStock

Коментирай