Интимно

Тантрически секс пози

За повече чувственост

27.04.2017г. / 14 35ч.
Михаела Лазарова
снимка: istock

снимка: istock

Страст, оргазъм, смяна на секс позите... Така приемаме секса, без значение дали е с любимия човек или се намираме в неангажираща сексуална връзка. Вероятно сте чували за тантрическия секс. Това е бавна форма на полов акт, която има за цел да повиши интимността и да създаде връзка между ума и тялото, което да доведе до мощни оргазми.

Тантрическият секс се основава на духовността между партньорите. Според философията му сексуалната активност може да има три отделни и различни цели: поколение, удоволствие и освобождаване.

Когато го практикуваме, трябва да уловим всяко докосване на половинката, вибрациите на тялото, които той или тя ни изпраща. Търсим сексуалната енергия, откриваме я и й се наслаждаваме. Вижте няколко чувствени тантрически секс пози, чрез които да се преоткриете с партньора.

Поза „Катинар“

Тази поза ще ви накара да излезете извън спалнята. Тъй като страстта не пита, желанието за секс може да ви изненада в кухнята например. За поза „катинар“ ще ви трябва висока маса, кухненски плот или висок стол.

Седнете на плота и обвийте бедра около ханша на любимия. След като той поеме контрол върху темпото и ханша ви, може да се отпуснете леко назад на лактите си, за да си дадете малко разстояние.

Така и двамата ще имате възможност да наблюдавате телата си, извивките им, емоциите, изписани на лицата ви. Много е важно да не изпускате контакта очи в очи, това е основно правило в тантрическия секс, което прави половия акт още по-възбуждащ.

Поза „Пеперуда“

За да изпълните тази тантрическа секс поза, останете в спалнята или опитайте на меката мебел. Легнете удобно по гръб и изправете краката си, след което ги разтворете. Партньорът ви може да е изправен, приклекнал или да застане на колене.

Ако все пак предпочитате да опитате върху маса, може леко да се хванете за нея. Синхронизирайте вашето дишане спрямо движението на партньора ви. Той може да подпре бедрата ви на раменете си и да си осигури повече свобода на ръцете, за да ви стимулира допълнително. Докосването е другият ключов фактор, който е важен за тантрическия секс.

Поза „Кану“

Тази секс поза ще ви достави истинско удоволствие, ако обичате да сте отгоре. Партньорът ви трябва да легне по гръб. Клекнете и обгърнете с бедра ханша му. След като проникне във вас, леко се отпуснете назад към гърдите му.

Темпото се определя най-вече от вас, но и любимият ви би могъл да се включва с тласъци. Наслаждавайте се на плъзгащите се движения, стенанията на любимия, неговото дишане.

Свързани статии

Поза „Двойна ключалка“

Изберете един удобен стол и нека партньорът ви седне. С лице или гръб към него, бавно се спуснете надолу, докато бедрата ви го обгръщат. Когато достигнете пълно и дълбоко проникване, може да се насладите на целувките, прегръдките.

Партньорът ви може да насочи ритъма, да го ускорите или забавите, за да постигнете едновременно оргазъм. Тази секс поза, също както останалите тантрически пози, е подходяща и за анален секс.

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 6 години )
Господин автор, превъртете лентата назад и пребройте колко жени , но които сте видял оргазма, са се прегънали напред при кулминацията? Колкото пъти вашата гордост е била с извивка надолу. Всичките ви пози са удобство за мъжа. Ако това е началото,далеч няма да получите комплиментации.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар