Интимно

Признаци, че той е истински отдаден

Ако той прави тези неща, вие сте с точния човек

03.05.2017г. / 10 21ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Независимо дали сте в нова връзка или от доста време сте с половинката си, има някои неоспорими знаци, че той ви е истински отдаден. Кои са те?

Той е грижлив

Ако един мъж обича половинката си, той дава мило и драго да ѝ осигури необходимия комфорт. Той ще ви носи кафе в леглото, ще ви приготвя нещо за хапване, ще ви завива, когато сте заспали на дивана, ще ви отменя в домашните ангажименти и ще ви прави романтични жестове, за да докаже колко загрижен е за вас.

Ако партньорът ви подхожда по подобен начин към вашия комфорт, той определено ви е силно отдаден.

Той е привързан

Един от най-големите признаци на искрена любов е привързаността. Ще разберете дали един мъж ви обича истински по това дали търси контакт с вас без повод. Хваща ръката ви, търси начин да ви докосне, когато просто минавате покрай него, обажда ви се просто така да ви чуе, не може да остане сам без вас за повече от ден. Това са все ясни признаци, че партньорът ви е изключително привързан към вас.

Реагира добре при конфликт

Когато се скарате или имате някакъв конфликт е важно да обърнете внимание как протича той. Агресията и крясъците обикновено подсказват за понижено уважение от страна на партньора ви. Ако обаче той реагира с разбиране и всячески се опитва да направи така, че двамата да откриете решение, това означава много.

Конфликтите могат да протекат и по подкрепящ начин, чрез който партньорът ви да демонстрира търсене на решение и изход от конфликта вместо взаимно обвиняване и размяна на гневни реплики.

Споделя вашите ценности и цели

Какво по-голямо доказателство, че сте с правилния човек от общите цели и ценности?! Когато двама души вървят рамо до рамо в една посока и приоритетите им се припокриват, това е голяма предпоставка за дълготраен успех във връзката.

Дори да имате известни разминавания през годините, те лесно се преодоляват щом сте устремени в обща посока.

Снимки: iStock

Коментирай