Интимно

4 причини жените да симулират оргазъм

Понякога просто така се налага

09.08.2017г. / 16 05ч.
Аз жената
Снимка: maxpixel

Снимка: maxpixel

Жените симулират оргазъм. Да, вярно е, но за този театър си има обяснение. Кои са четирите причини, поради които жените най-често симулират оргазъм?

1. Да сложат край на това... нещо.

Когато сексът не е удовлетворяващ за жените, те нямат търпение цялото това нещо да приключи. Ето защо просто започват да се преструват, защото знаят, че повечето мъже и без това трудно удържат края, само и само да свършат заедно с партньорката си. Чуят ли, че кулминацията наближава са по-склонни да се отпуснат и да свършат по-бързо. Хитро, нали!

10 любопитни факта за женския оргазъм

2. Защото не искат да обидят партньорите си.

Невинаги мъжете знаят и могат да направят точно онова, от което половинката им има нужда. Причините могат да са много и различни и не е задължително да става дума за некадърност в леглото. Жените разбират това, уважават усилията на мъжете и ги награждават заради това. Друг е въпросът как се чувстват мъжете, когато разберат, че са „наградени“ по милост.

3. Някои жени смятат, че оргазмите са задължителни.

Тук голяма намеса има социалният и информационен натиск на съвремието ни. Списания, филми, книги, музикални клипове, дори разговори с приятели – отвсякъде се налага усещането, че сексът трябва да е пищен, да завършва с гръмка кулминация. Съзнанието ни е толкова заето от тази фикс идея, че сме склонни да симулираме оргазъм без дори да осъзнаем, че го правим.

Свързани статии

4. Защото просто понякога няма шанс да стигнат до оргазъм.

Проучванията показват, че повече от 65% от жените не получават онова, от което имат нужда в леглото. Притесняват се да говорят за това с партньорите си и предпочитат да се направят, че им е харесало, вместо да признаят, че не са сексуално задоволени.

Аноргазмия или липса на оргазъм – що е то?

Още по-странното е, че проучването показва, че 86% от хомосексуалните жени достигат до оргазъм при всеки полов акт, както и 89% от хомосексуалните мъже. Високият процент е налице, защото мъжете и жените са наясно със собствената си природа. Когато обаче трябва да задоволиш противоположния пол ти трябва или добро въображение, или стабилен усет, или много упражнения.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Бела ( преди 3 години )
Години наред жената е била манипулирана и използвана за целите на мъжа. Едни са били използвани за домакини и продължаване на рода, други са правени ***, а трети са били слугини...Преди 12 години имах връзка с грозен програмист, който не желаех и нито веднъж не стигнах до оргазъм. След като се разделихме опитах с ръка и открих рая. Жената трябва да се отпусне и намери подходящ партньор, който желае и спре да мисли само за продължаване на рода и финансовата издръжка. За съжаление обществото все още е много бедно и просто, за да осъзнае, че трябва всеки да е финансово независим, за да може да разшири кръговете си и шансовете да намери това, което търси. ЖЕНИТЕ СИМУЛИРАТ ОРГАЗЪМ, ЗА ДА ИМА С КОЙ ДА СИ ПРОДЪЛЖАТ ПОКОЛЕНИЕТО И БЪДАТ ФИНАНСОВО ОСИГУРЕНИ. В ДНЕШНОТО МИЗЕРНО ОБЩЕСТВО, КОЕТО ЖИВЕЕМ, ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ НЕ СА НЕЗАВИСИМИ И СИМУЛИРАТ, ЗА ДА ИМАТ ПОДСЛОН.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати