Интимно

4-те фази на напълняване във връзката

Когато сме щастливи с половинката често качваме килограми

05.09.2017г. / 14 56ч.
Илияна Николова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Трета фаза: Преместване заедно

Защо напълнявате: изведнъж се озовавате в страхотен комфорт. Двамата най-накрая сте заедно, както винаги сте искали да бъдете. Отпускате се, хладилникът ви е пълен с бира, десерти, които обожавате. Пържите си картофки за бирата и вечер сядате да разпуснете на дивана, гледайки любимия сериал. Толкова се обичате, че не ви пука как изглеждате.

След като сте отминали фазата на това да се стараете да се харесате един на друг, неминуемо сте се отпуснали и вече качвате стабилно килограми. Вземете мерки, защото скоро положението може да излезе извън контрол.

Свързани статии

Четвърта фаза: Семеен живот

Защо напълнявате: вие сте толкова заети със семейните задължения и отглеждането на децата, за работата да не говорим, че просто нямате време за упражнения. Дори изобщо не можете да си спомните кога за последно сте посещавали фитнеса.

Покрай цялото това натоварено ежедневие не ви остава време за здравословно готвене. Ако се поддавате на желанията на децата за палачинки и бухтички в събота сутрин, пица за вечеря през седмицата и чипс за пред телевизора, тогава положението наистина става застрашително.

10 прости правила за бързо отслабване

Тук идва моментът да се вземете в ръце, да поговорите със съпруга си и да установите специални правила, които цялото семейство да спазва. Няма друг изход освен общите усилия на всички членове на семейството.

Решението се състои в дълги семейни разходки при всяка удобна възможност, забрана за внасяне на вредна храна вкъщи и повече отделено време за приготвяне на здравословни гозби всеки ден.

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 6 години )