Интимно

4 безотказни трика на привлекателните жени

Женска хитрост, кокетност и език на тялото в едно

29.08.2017г. / 11 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

На някои жени им се отдава природно да са привлекателни. Мъжете ги забелязват. Отстрани изглежда сякаш тези момичета го правят някак от само себе си, без да се стараят, без да премислят всеки свой жест и дума.

Не всички имат този природен талант. Останалите дами трябва да си вземат поука от привлекателните жени и да последват техните похвати. Ето какво трябва да се научите да правите, за да бъдете забелязвани от господата наоколо:

1. Започнете да бъдете интересни.

Щом досега не ви се е получавало с привличането на мъжкото внимание, значи не сте били интересни за мъжете. Започнете още сега! Включвайте се в разговори, които са интересни за мъжете. Не го правете така, сякаш сте изключително компетентни, защото може да сгрешите. Просто повдигайте темите, които вълнуват мъжете, оставете ги да ви разказват и обясняват и слушайте с интерес. Задавайте въпроси.

Неща, които мъжете намират за секси

Можете да сте интересни и със загадъчността си. Хвърляйте мъничка въдица и се дърпайте рязко назад. Това винаги отключва сетивата на мъжете. Не разкривайте всичко за себе си. Правете го с усмивка, прокрадваща се в ъгълчето на устните ви. Не бъдете резки, за да не отблъснете мъжа, но и не бъдете прекалено „готови“ да му се предложите.

2. Закачете го на кукичката.

Вече сте привлекли интереса му, време е да го закачите на въдицата. Започнете да споделяте разни неща за себе си, но премерено. Още не е дошло времето за разкриване. Интересът се поддържа със загадъчност, но в никакъв случай театрална. Мъжете имат шесто чувство за изкуствено женско поведение.

3. Оставете се да ви води.

Пуснете целия си арсенал от женски похвати, за да го накарате да смята, че той ръководи парада. Езикът на тялото ви трябва да подсказва, че сте готова да бъдете ухажвана, но без да сте се предала.

Грешки, които ви пречат най-накрая да се обвържете

4. Поддържайте интереса му и докато не сте заедно.

Вече сте завладели вашия обект на страсти – накарайте го да не спира да мисли за вас. Пускайте му секси съобщения, когато усетите, че нивото на мисловна ангажираност може да е спаднало. Не допускайте интересът му да спадне. Така, когато се видите вечерта, неговият градус на желанието ще е повишен неколкократно.

Коментирай