Жените родени под знака на зодия Скорпион сякаш са обвити в една мистерия, но в същото време имат проницателно око за всеки, който влиза в тяхната орбита. Внимателно разучават хората и ако искате да ги впечатлите, бъдете себе си, не играйте роли.

Ще бъдете подложени на техните тестове за това какъв любовник може да бъдете. Жената Скорпион обича да се слива на духовно и емоционално ниво, тя е много сексуална и трябва да е сигурна, че вие сте това, от което се нуждае.

Тя ще бъде заинтригувана от нерешени загадки, като откриването на „по-сенчестия“ терен на вашата психика. Но ако забележи, че сте несигурни, няма да се задържи дълго с вас. Жената скорпион изпитва привличане към мъже със силен характер, решителни, амбициозни, с дълбока духовност и самоконтрол.

5 Кама Сутра техники за разнообразяване на мисионерската поза

За нея увереността и постиженията са афродизиаци. Когато е влюбена, тя е динамична и обсебваща.

За да спечелите доверието ѝ е важно да бъдете дискретни, за да може да ви сподели тайните си. Ето защо на първите срещи:

  • Дръжте разговора на неутрални, но много интересни теми.
  • Кажете ѝ за постиженията ви.
  • Носете фин, но мускусен парфюм.
  • Гледайте в очите ѝ, те ще ви подскажат какво ѝ е интересно.
  • Бъдете джентълмен.

Скорпионката е хипнотизатор, който се радва на сексуалната си сила. Оставете желанието ѝ за секс да расте с времето. Бъдете фини в докосванията, чувствени.

Какво трябва да направят мъжете след първа среща

Важно е с времето да ѝ покажете, че може да се справите с нейната страст. За нея жестовете на преданост са много важни. Добре познава своите силни и слаби страни и би искала партньорът ѝ също да може да покаже своите, без да изпада в моменти на самосъжаление или прекалена самоувереност.

Жената Скорпион ще реагира добре, ако покажете че сте разбрали вътрешните ѝ нужди. Има много прагматичен поглед към живота. Възхищава се на хора, които също са решителни, продуктивни.

Още по темата

Успеете ли да я спечелите, с времето тя ще ви покаже своите уязвими страни, ще почувствате обвързаност с нея и доверие.

За първа среща изберете място с истинска атмосфера, тихо място, с приятен интериор.

В секса има нужда от от разнообразие, любовни експерименти, понякога тя да доминира, но и да бъде покорена.

Подходящи партньори – Рак, добра съвместимост Риби, Телец, Водолей.