Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 декември 2017

Ще можем да подобрим комуникацията с половинката

13.12.2017г. / 17 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Въпреки че може да се почувствате така, сякаш не се намирате в любовта по начина, по който ви се иска, определено ще се справите със ситуацията.

Меркурий все още е ретрограден в знака ви, но ще се свърже по положителен начин с Венера, планетата на любовта и хармонията, която вече е в знака ви. Това е огромно съдействие, ако искате да изгладите някои несъвършенства в комуникацията с любимия човек.

Ако сте необвързани, това може да се окаже една чудесна седмица и да намерите нов партньор. Слънцето във вашия знак ще бъде в прекрасен ъгъл с Уран – планетата на изненадите, която сега е във вашия романтичен сектор. Една случайна среща може да промени всичко.

Козирог

Ако до този момент не сте се консултирали с лайв коуч, семеен терапевт, може би е добре да помислите върху идеята. В случай, че има някаква любовна болка в миналото ви, добре е да я елиминирате от живота си. Така, ако сте необвързани ще дадете път на новата любов.

За обвързаните Козирози подобен сеанс със специалист може да помогне на връзката ви да заеме ново ниво. Като цяло тези, които се намират във връзка ги очакват хубави новини и повод за празнуване.

6 признака на нещастния брак

Водолей

Седмицата е подходяща за преосмислянето на романтична връзка, която сте имали с приятел. Дали приятелството не се е превърнало в нещо повече? Кой е по-влюбен и ще имали взаимоотношения само на сексуално ниво, без обвързване? За щастие изглежда, че и двамата може да получите това, което искате.

Свързани статии

Просто трябва да сте готови да позволите на тези взаимоотношения да се развият по начина, по който трябва. Спрете да се опитвате да дефинирате случващото се, просто му се отдайте.

Риби

Рибите ще се вълнуват повече от работа, служебни промени и взимането на важни решения. Тук обвързаните представители на зодията ще се нуждаят от съветите на любимия човек. Ако сте необвързани, бивш колега, някой, който е бил свързан с работата ви в миналото ще покаже своя романтичен интерес към вас.

Снимки: unsplash

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 6 години )
vinagi mi e priatno kogato 5uvstvam liubim 4ovek okolo men , taka 4e ne e samo za tozi otriazuk ot vreme, govoria bez tukuvania i imam predvid samo mujut kogoto obojavam i obi4am
отговор Сигнализирай за неуместен коментар