Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 декември 2017

Ще можем да подобрим комуникацията с половинката

13.12.2017г. / 17 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Меркурий, планетата на комуникацията в момента е ретроградна във вашия сектор на любовта. Помислете дали да се впуснете в тази стара-нова авантюра. Венера ще изпита емоциите ви и това ще ви тласне към рискове, възможни са обрати, затова не бързайте.

Дева

Тази седмица хармонията и домашният комфорт ще бъдат възстановени. Любимият човек ще влезе в ролята на миротворец и ще инициира примирение. Ако сте необвързани, близък приятел може да настоява да ви запознае с някого, който преди не е бил интересен за вас. Възможно е сега емоциите ви да са различни.

4 неща за любовта, които да научим от принц Хари и Меган Маркъл

Везни

Разговорите с любимия човек ще излязат извън рамката, но ще бъдат много вдъхновяващи. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Фокусирайте енергията си в тази седмица, която ще ви позволи да споделяте повече своите мисли и чувства. Бъдете изобретателни в изненадите един към друг.

Скорпион

Ако вие и партньорът ви не сте били на една и съща вълна в последно време, това ще бъде добра седмица, в която да отделите повече време за разговори. Възможно е да обсъдите финансовото ви състояние и да оптимизирате разходите. Само ако говорите открито един с друг ще може да постигнете консенсус, а компромиси трябва да има и от двете страни.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 6 години )
vinagi mi e priatno kogato 5uvstvam liubim 4ovek okolo men , taka 4e ne e samo za tozi otriazuk ot vreme, govoria bez tukuvania i imam predvid samo mujut kogoto obojavam i obi4am
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота