Интимно

Знаци, че любимият човек иска да бъде завинаги с вас

Съвместният живот с него е лесен

19.12.2017г. / 16 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

„Истинската любов не е броят на целувките, нито колко често ги получавате; истинската любов е усещането, което продължава дълго след целувката.“ – неизвестен автор

Един от най-големите митове за истинската любов е идеята, че трябва да намерим половинка, която напълно да отговаря на нас като личност. Всъщност това, което прави интересни едни любовни взаимоотношения са именно различията, които ни допълват и завършват като личности в любовта.

Дали вашата любовна връзка ще продължи дълго и как да разберете дали любимият човек иска да остарее с вас, вижте в следващите редове.

Поставя вас на първо място

Първият и ясен знак, че партньорът ви иска да прекара остатъка от живота си заедно с вас, са онези моменти, в които той предпочита да прекарва повече време с вас, отколкото с приятелите. Ако той е готов да пренастрои графика си спрямо вас, приятно му е да бъдете заедно, чувства се най-удобно в компанията ви, не се съмнявайте, че връзката ви върви в правилна посока.

Тези жертви показват, че любимият човек поставя вашите нужди пред собствените си. Нещо, което правим, само когато искаме да бъдем завинаги с някого.

Разбира ви

Когато вашият партньор иска да бъде с вас, той полага усилия да ви разбере. Това е може би най-трудната част от комуникацията в една връзка. Да бъдеш разбран означава, половинката да чува, когато говорите, да познава вашите емоции, дори когато не говорите, а само по изражението на лицето ви, да се интересува от вашите чувства, желания.

Признаци, че не желаете доживотен партньор и защо това е ОК?

Съществуването с него е лесно

Вашите отношения са изпълнени със смях, любов и забавление. Няма драма или игри. Вашият партньор комуникира с вас и го прави лесно. Макар че може да се чувствате прекрасно с него, не означава че никога не спорите. Но никой от двама ви не се крие зад навика на връзката, не премълчава това, с което не е съгласен, успявате да постигнете консенсус, защото никой не се опитва да надделее над другия.

Мислите в една посока

Това е един много важен показател за продължителността на любовните взаимоотношения. Ако вие и половинката ви мислите по-често еднакво, ценностната ви система се допълва, никога не се страхувате да изразите свободно мнението си.

За дълготрайното партньорство, сходството е изключително важно. Въпреки че някои различия могат да бъдат приети, разликата в ценностите е особено проблемна, ако целта е дълготрайна връзка.

Думи, които никога да не казвате на партньора си

Грижите се за доверието помежду си

Друг важен градивен елемент на една връзка е доверието между партньорите. По това дали вашият партньор отдава значение на него и усещането ви, че може да му се доверите, до голяма степен се разбира колко дългосрочни ще бъдат взаимоотношенията ви.

Доверието трябва да е взаимно, да бъдете честни един с друг, да си доверявате тайни, да се подкрепяте.

Свързани статии

Усещане за комфорт

Вашият партньор ви кара да се чувствате комфортно като никога досега в любовта? Чувствате се спокойни у дома с него и където и да сте. Дори когато имате ужасен ден, любимият човек може да ви накара да се почувствате, че сте на върха на света.

Знаете, че в края на всеки динамичен ден, единственото, което искате е да се почувствате спокойни в компанията на партньора. Това е друг сигурен знак, че той иска да бъде с вас завинаги.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 6 години )
taka triabva. i da e spodeleno i ot dvamata , da e vzaimno . a ne samo ednata strana da goni interes a drugia da se napuva da dava.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар