Интимно

Каква е тайната на щастливия брак според мъжете?

Бъдете приоритетни един за друг

24.12.2018г. / 08 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Мнозина се чудят каква е тайната на щастливия брак. Често питайки нашите родители, семейства, които ни служат като добър пример, чуваме че в основата на стабилния брак е компромисът. Дали само той е необходим в едни взаимоотношения, за да се развият във времето като успешни и да се запазят като такива?

Вижте какво споделят няколко мъже за тайната на щастливия брак.

Спорете, но не се опитвайте на всяка цена да печелите спора

„Когато спориш с партньора си, целта не е да спечелиш. Целта е да се намери решение на проблемите. “ – Г. В. 33 г.

Бъдете отговорни с парите

„Спестете пари за бъдещето, за да ви бъде по-лесно и спокойно. Имайте добра финансова дисциплина и обсъждайте с половинката как разумно да разпределяте бюджета си.“ – Н. И. 35 г.

Покажете внимание

„Прегръщайте се без секс. Целувайте я по шията, докато тя приготвя нещо за хапване. Правете ѝ по-често комплименти и ѝ подарявайте цветя не само с повод.“ – К. Л. 41 г.

Секс игри, с които в леглото никога няма да ви е скучно

Намерете щастието вътре в себе си

„Най-силните връзки са между две силни и щастливи личности, които се сливат. А не между двама души, които зависят един от друг, за да бъдат щастливи.“ – С. А. 35 г.

Бъдете приоритетни един за друг

„Това е нещо, което научих от брака на родителите си. Винаги поставяйте връзката си на първо място.“ – Д. Н. 31 г.

За оралния секс

„Нека това да бъде вашето хоби, в което ще бъдете най-добрият. Помогнете на жена ви да се наслаждава на удоволствието.“ – И. В. 38 г.

10 интимни обещания, които да си дадете през новата година

Подкрепяйте любимата

„Следвайте я дори когато се е объркала. Помогнете ѝ, дайте ѝ съвет. Ще има дни, в които независимо от това, което ѝ казвате, тя ще действа според емоциите си. В онези дни я дръжте за ръка и ако тръгне да пада – бъдете там.“ – В. Д. 42 г.

Гответе заедно

„Научете се да готвите. Това не е толкова трудно, а и така ще може да се забавлявате заедно. Това е процес, който ще ви сближи и преоткрие един друг.“ – Г. Р. – 45 г.

Свързани статии

Позволете ѝ да изрази себе си

„Когато съпругата ви разкаже за проблем, не предлагайте веднага решения. Нека ви каже какво я притеснява. Жените се нуждаят от съпричастност и слушане, а едва след това и от предложения за разрешаване на проблема.“ – С. А. 39 г.

Бъдете най-добрите приятели

„Романтиката и сексът са важни за щастието на един брак, но по-важно е с половинката да бъдете най-добри приятели. Бракът с подходящия човек, с който може да споделите всичко, с който си имате доверие, уважение е невероятно преживяване.“ – Б. Д. – 44 г.

Снимка: Istock

Коментирай