Сексът винаги трябва да вълнува, да ни кара да бъдем по-добри практици, да провокира и предизвиква. Кога бе последният път, в който с любимия човек се отдадохте на спонтанни интимни ласки?

Сякаш сте събирали цялата страст в себе си и не сте имали търпение да я споделите. Може да го направите навсякъде, по всяко време на деня. Вижте няколко добри причини да бъдете спонтанно секси по-често.

Поддържа искрата във взаимоотношенията

В натовареното ежедневие често сме склонни да пренебрегваме смисъла на физическата интимност с половинката.

Спонтанният секс помага да поддържате любовната искра помежду ви и ще ви накара да мислите за тази тръпка часове след това. Не е ли страхотно?

Това е промяна от обичайната сексуална практика

Бавният, продължителен и чувствен секс е прекрасен, но очарованието, което бързият има, определено е ненадминато. Всъщност, понякога ваниловият е единственият сладолед, който искаме. Вземете си го!

Изберете си двойка и вижте какво е важно за вас в любовта

Интересно е да знаете, че можете да го направите по всяко време

Представете си, че по някакво стечение на обстоятелствата може да се видите с половинката си през работния ден и точно, когато най-малко очаквате, да се отдадете на интимни ласки. Спонтанен секс през работния ден звучи забавно, нали?

Намалява стреса

Една от многобройните ползи от редовното правене на секс е това, че ни помага да намалим нивата на стрес. А какво ще кажете за спонтанно облекчаване на стреса?

10 навика на по-сексуалните двойки

Ще съживи връзката ви

Всяка любовна връзка преминава през поредица от възходи и падения, затова двамата партньори не бива да се оставят на рутината. Неочакваният спонтанен секс е най-добрият начин да съживите взаимоотношенията си, да се преоткриете сексуално един друг. Развълнувайте отново любовта си!

Още по темата

Ставате по-успешни, креативни

Сексът може да ви направи по-креативни и уверени. Пикът на творчеството обикновено се увеличава, когато сексът е с този, когото обичате. Освен това, хората, които се отдават на интимни ласки в сутрешните часове, доказано отиват с повече желание на работа, постигат повече служебни успехи. Ето защо, следващият път, когато ви предстои делова среща, отдайте се първо на спонтанен секс.

Помага ви да спите добре

Неочаквано и спонтанно преди сън, защо не? Ако искате тялото ви да синтезира няколко „добри“ хормона, които да ви помогнат да спите по-добре, отдайте се на спонтанен секс.