Интимно

Най-важните етапи в една връзка, които ще помним винаги

Първият път, когато говорихте за бъдещето

01.03.2018г. / 12 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка двойка има специални моменти, към които връща спомените си понякога. Предложение за брак, появата на дете, първата кавга, първата раздяла, първата среща и т. н. Вижте няколко важни момента във връзката, които винаги ще помните.

Първият разговор

Първият разговор е толкова вълнуващ, колкото първата целувка. Той може да продължи с часове. Тогава научаваме любимата храна на другия, хобита, неща от миналото и т. н. Искаме да научим всичко и не сме отегчени.

Първата целувка

Била спонтанна, може би леко „разхвърляна“ или пък страстна. Първата целувка е специален момент във всяка връзка, който не се забравя. „Това е моят приятел/приятелка.“  С тези думи ние или партньорът ни дава знак, че има сериозни намерения към нас или ние към него. Първото ви представяне като двойка също е важен етап от взаимоотношенията.

От какъв мъж се нуждае една жена според зодията?

Първата нощ заедно

Това изживяване до някаква степен определя бъдещето на вашата връзка. Въпреки че първият секс е сякаш малко странен, той може да е показател и за това какви ще бъдат останалите ви сексуални изживявания.

Първото „Обичам те“

Независимо дали думите са дългоочаквани, казани в специален момент или са се изплъзнали след няколко коктейла, това определено е момент, който винаги ще помните, особено ако не сте отговорили на другия или той на вас със същите думи.

Първите тайни

Помните ли онзи момент, в който споделихте на вашия партньор ваши тайни, без да се страхувате, че ще бъдете съдени или отхвърлени? Е, това е момент, който и той помни със сигурност, защото тогава сте показали себе си, не сте искали да бъдете фалшивата личност, която да му се хареса.

Какво не трябва да казвате на съпруга си?

Първото съвместно пътуване

Първото съвместно пътуване е истински тест за връзката. Само за няколко дни можете да разберете какво е да бъдете постоянно заедно, ще откриете навиците на партньора си, ще опознаете неговата личност.

Първият път без грим

Когато една жена се появява по тениска и боксерки, с небрежно вързана коса и без грим пред партньора си, означава че тя се чувства комфортно с него и няма нужда да се крие.

Свързани статии

Първият път, когато се преместихте заедно

Някои двойки предприемат стъпката на съвместното съжителство след месеци, година, докато при други нещата се случват изключително бързо. Вълнението и за двамата партньори и е голямо, имат очаквания, въпроси, страхове...

Първият път, когато говорихте за бъдещето 

Общото ви бъдеще, онзи момент, в който някой от двама ви каза „ние“. „Ние“ поставя ново начало, измерва целите на двамата партньори, доколко се припокриват, как ще се развият и дали гледат в една посока или не. Кое бе първото, което планирахте за общото ви бъдеще?

Снимка: istock

Коментирай