Интимно

Грешки по време на срещите, които рушат бъдещето на връзката

Огледайте се, докато е време

26.03.2018г. / 09 52ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мечтаете за хармонична връзка, но сте склонни да идеализирате партньорите си? Желаете да сте щастливи в бъдеще, но постоянно неглижирате нуждите си? Това са само част от причините, поради които не можете да изградите дълготрайна изпълнена с любов връзка.

Още във фазата, когато връзката ви е на ниво срещи, вероятно правите някои често срещани грешки, които в крайна сметка водят до провал отново и отново. Кои са те?

Постоянно повдигате настроението и самочувствието му

Хубаво е да го правите, но ако непрекъснато са му потънали гемиите и вие трябва да го мотивирате, връзката ви няма бъдеще. Изобщо, какво бихте правили с някого, който не може да се мотивира сам в живота за каквото и да било!

Как всяка зодия разваля връзките си

Идеализирате бъдещото му „Аз“

Грешите, ако смятате, че можете да промените чертите у партньора ви, които не харесвате. Само той може да го направи, така че не идеализирайте образа му, а бъдете реалисти. Ако нещо ви смущава в него, обмислете дали сте склонни да приемете недостатъците, които ви дразнят.

Той е особено мързелив по отношение на срещите ви

Партньорът ви не си дава зор да измисля интересни занимания по време на вашите срещи. Не се старае да ви води на различни места. Общо взето изглежда сякаш му е все едно дали ще ви впечатли или не.

Лутате се между уклончивите му обещания 

Когато в поведението и думите на партньора ви личи несигурност и нестабилност, това определено е знак, че той не е човекът, с когото имате бъдеще. Обмислете го още докато сте в процес на срещи, а не сте пристъпили към следващ етап на връзката.

Свързани статии

Опитвате се да го промените 

Мислите си, че като му правите разни намеци или му казвате някои неща директно, той ще се научи да ви слуша. Е, това ще е така известно време в началото. След това всичко ще си е постарому.

5 знака, че партньорът ви манипулира

Принизявате успехите си, за да не накърните егото му

Мъжкото его е високо, но за да е такова, трябва да има покритие. Ако това на партньора ви няма и вие нарочно неглижирате своите постижения и поводи за гордост, за да не мачкате самочувствието на партньора си, това е лош знак за бъдещето на връзката ви.

Неговите действия не говорят повече от думите му

Когато някой ви обича и иска да има бъдеще с вас, неговите действия ще са достатъчно красноречиви за тези намерения, много повече от думите. Ако във вашия случай е обратното, връзката ви не изглежда да има бъдеще.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )
hihih, kakvi uspehi imam az ? vsi4ko komersialno e prehodno , nujdite mi sa ot liubim 4ovek ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар