Интимно

Любовен хороскоп за 2 – 8 април 2018

Романтиката сякаш ще липсва

02.04.2018г. / 14 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Любимият човек ще бъде вашата опора за успех в кариерата. Възможно е да ви срещне с влиятелни личности или да ви мотивира да следвате професионалните си амбиции. Ако имате някакви проблеми с колегите си или се натъкнете на трудности, споделете с половинката си. Необвързаните може да срещнат интересна личност, с която да се окаже, че имат много общи интереси.

Дева

Девите ще получат ценни уроци свързани с любовта. Знаете че в една връзка няма да бъде винаги лесно и ще трябва да давате повече от себе си, дори да следвате събитията, а не да търсите бърза романтика. Но вие сте готови на търпение, а то ще ви възнагради.

Спалня според зодията

Везни

Подкрепата на партньора ще ви помогне да преживеете трудна семейна ситуация, свързана с роднина.

Въпреки че ще искате да бъдете опора на семейството си, внимавайте със стреса и отношението към любимия човек. Всъщност той или тя ще ви напомни колко са силни емоциите, които изпитва към вас и каква опора ви е в живота.

Скорпион

Венера продължава да оказва влияние на вашия партньорски сектор. Темата за връзките ще преобладава тази седмица в живота на Скорпионите.

Ще има нещо важно, което ще ви се иска да споделите с половинката ви. Хубавото е, че гледате в една посока и двамата ще искате да направите всичко възможно да продължите да запазвате сигурността във вашата връзка. Тази седмица определено ще се почувствате благодарни за това, което имате в живота си.

Коментирай