Интимно

Любовен хороскоп за 2 – 8 април 2018

Романтиката сякаш ще липсва

02.04.2018г. / 14 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Необвързаните представители на зодията ще се лутат в непродуктивни мисли за моделите на любовта си в миналото. Не се връщайте към спомени, които са ви наранили. Ако го правите за да сверите часовника си, дали не допускате същите грешки, добре. Но ако има някой от миналото, който се опитва да ви изкуши, нещата едва ли ще бъдат по-различни между вас този път.

Какво прави отделните зодии щастливи?

Козирог

Вашите романтични перспективи продължават да изглеждат добре, благодарение на Венера, която се движи през вашия любовен сектор. Планетата на любовта ще бъде в добра позиция и към Сатурн – планетата на стабилността и ангажираността.

Ако сте необвързани е възможно да срещнете интересна личност, с която да се чувствате комфортно и сигурно. Ще имате усещането, че се познавате от дълго време. Тези от вас, които скоро са започнали връзка, може да се радват на хармония.

Свързани статии

Водолей

Водолеите ще бъдат изправени пред дилема в любовта и ще се нуждаят от съвета на близък човек. Друга възможност е, че вие и вашият партньор вече живеете заедно и ще направите известни корекции. Не бива да се притеснявате, плановете ви ще се наредят.

Риби

Любовният живот на Рибите може да бъде застрашен от техен близък приятел. Важно е да поставите граници, в които да определите доколко вашите приятели могат да се месят в личния ви живот. Бъдете ясни към него/нея, ако искате да запазите връзката си.

Коментирай