Интимно

4 типа жени според Кама Сутра

Кой е вашият тип

12.05.2023г. / 14 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знаете ли, че класическите хиндуистки текстове разделят жените на четири вида, според преобладаващия тип енергия, изразена в една жена – земя, вода, огън и въздух.

Според философията на Кама Сутра има 4 основни типа жени, представляващи архетипи, които съществуват едновременно на физическо и психическо ниво.

Тези четири основни типа са:

1. Жената лотос (преобладаващата чакра е Anahata) – за нея казват, че е била създадена в света на боговете.

Лицето ѝ е красиво, кръгло, тялото й е меко, със златиста, копринена и деликатна кожа, ярки очи, големи гърди. Има малки устни и нос. Когато ходи, движенията ѝ напомнят за лебед, много е грациозна. Гласът на жената лотос е нисък, мелодичен. Обича да носи ефирни и нежни дрехи, уханието на вагината ѝ напомня за свежа лилия и обича да се люби предимно през деня.

Тантрически секс пози

2. Артистичната жена (преобладаващата чакра е манипура) – за нея се смята, че идва от небесното царство и е много красива.

Тялото ѝ е фино, с тънка талия, но с впечатляващи гърди и ханш, а кожата ѝ е по-тъмна, интелигентна по природа. Косата ѝ е по-рядка, има хубав глас, а когато ходи, бедрата ѝ се поклащат женствено. Уханието на най-интимното напомня за мед, а сладостите като меда са част от любовните ѝ тайни в спалнята.

Тантрически секс – повишете вашата любовна енергия

Жената на изкуството е силно посветена на всички еротични удоволствия и обикновено е експерт в тях. Обича да се люби предимно нощем, както и спонтанния секс. Този тип жена е много добра съпруга, за нея е важно да запази щастието на мъжа си.

3. Жената раковина (преобладаващата чакра е Swadhisthana) – тя идва от царството на хората.

Нейната кожа най-често е доста светла. Характеризира се с големи или много големи гърди и стегната талия. Има дълги крайници, а гласът ѝ е леко дрезгав. Често променя настроенията си.

Тя обича много червени цветя, дрехи и бижута и винаги изтъква грешките на другите. Лесно съблазнява, за да получи любов, но чувствата, които отдава са недостатъчни. Обича да се люби нощем. Уханието и вкуса на вагината ѝ напомня за соленост.

Свързани статии

4. Жената слон (преобладаващата чакра е Muladhara): също се казва, че Хастини идва от елементарното царство.

Тя обикновено е малка, здрава и ходи бавно. Кожата ѝ на допир е изключително мека, светла като тоналност. Устните ѝ са плътни и има голям апетит.

Гласът ѝ е плътен, понякога дрезгав. В секса е трудно да бъде напълно задоволена. Обича да се люби енергично и продължително време. Добронамерена е. Уханието на вагината ѝ напомня за мускус. Независимо от обстоятелствата тази жена е готова за секс винаги.

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 5 години )
Здраве и красота
Свободно време