Интимно

Ако правите тези неща, няма да се влюбите скоро

Къде грешите в любовта всеки път

05.04.2018г. / 09 56ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Отдавна сте необвързани, а всички около вас имат партньори и са щастливи, дори с проблемите си. Вече сте се наживели, лудували сте на воля и вече копнеете да има при кого да се прибирате вечер.

Може би не си давате сметка, но има голяма вероятност да правите някои неща погрешно, с които да отблъсквате любовта от себе си. Несъзнателните жестове, нагласи и мисли пречат да откриете и още повече да задържите някого.

Грешки по време на срещите, които рушат бъдещето на връзката

Трябва да спрете да правите някои фатални грешки и ще откриете любовта. Кои са те?

Смятате, че заслужавате по-малко

Ако се примирявате с малкото, което се появи на хоризонта, няма да привлечете онова, което всъщност заслужавате. Партньорите ви инстинктивно усещат собствената ви нагласа към себе си и затова не ви ценят. Ако досегашните ви връзки са се проваляли, може да е именно защото се подценявате и с това не успявате да привлечете точния партньор.

Лесно се съгласявате да живеете с гадже

Не е добре да пристъпите към тази крачка преди да сте преценили по-дълбоко човека до вас. Прибързаните решения в много случаи водят до провали в отношенията. Не бързайте и не пришпорвайте късмета си, защото той може да се окаже лош.

Ограничавате възможностите си

Ако сте си изградили някакъв стереотип, представа за мъж, когото преследвате и търсите, стеснявате кръгозора си подобно на много жени по света. Рус със сини очи, не по-възрастен от 35 години, висок, с чувство за хумор – всички сме чували тези идеали, желани от много необвързани, а и обвързани жени.

Невинни малки лъжи, които рушат връзката ви

Но когато се стремите да изпълните всяка от тези точки в списъка си, пропускате много други възможности, сред които може да е била и вашата специална половинка за цял живот.

Отдавате се на онези, които не се отдават на вас

Едно от най-трудните неща, които всяка жена трябва да направи, е да прецени дали си струва да отдава сърцето си по възможно най-дълбокия и предан начин на мъж, който не отвръща със същото. Ако правите тази грешка отново и отново, ще продължавате да търпите неуспехи.

Правите едни и същи грешки всеки път

Полезното на всяка провалена връзка е да дава уроци, които да научите за другия път. Ако ги повтаряте и със следващите си партньори, нищо няма да се промени и винаги ще сте в затворен омагьосан кръг.

Ако обаче се учите от грешките си, много скоро ще започнете да забелязвате положителните резултати във връзките си и току-виж сте открили онази, която ще остане за цял живот.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
някой ( преди 6 години )
И понякога сте прави. Понякога е по-добре да си сам и несамотен, отколкото с някого под очакванията и самотен. Не ли?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
някой ( преди 6 години )
Е, пропуснали сте едно от най-важните неща в списъка 6. Смятате, че заслужавате много, много повече. И понякога сте прави
отговор Сигнализирай за неуместен коментар