Интимно

Притеснителни знаци, че той определено не иска обвързване

И нека червената лампичка светне сега!

07.04.2018г. / 08 29ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Излизате с някого, харесвате го и се надявате нещата между вас да се получат в дългосрочен план? Това е чудесно, но той държи ли се така, сякаш иска същото като вас?

Често хората не си дават сметка, че се заблуждават и вярват на партньори, които не познават добре.

Когато мъжът не желае да се обвързва, той всячески се опитва да се изплъзне. За жените с по-развита интуиция това е видно, но понякога розовите очила на любовта замъгляват преценката.

Сигурни знаци, че той няма да се обвърже с вас

Затова, ако имате и най-малко съмнение, че партньорът ви или просто мъжът, с когото се срещате не желае обвързване, огледайте се за следните знаци:

Той откликва на контакт с вас, който предполага секс

Никога не иска да говорите за нещо по-дълбоко като чувства, планове за уикенда или почивка, разходка с приятели или нещо подобно, което предполага по-близка интимност между вас, различна от физическата.

По странни и всевъзможни начини отклонява приемането на приятелството ви във Фейсбук

Защо ли? Вероятно не иска да виждате нещо, което крие там.

Той е в края на 30-те или още по-лошо – на 40-те

А най-лошото е, ако е бил женен вече, но бракът му се е провалил. Не че не може да се случи на всеки. Разбира се, хората търсят любовта цял живот. Но трябва да ви светне червена лампичка, че може би нещо не е наред при тези обстоятелства.

Нумерологията в любовта – разкодирайте връзката си

Той говори за жените по начин, който ви кара да не се чувствате добре

Може да става въпрос за всичко – неприлично обсъждане на жените, още повече бившите, подигравки, вглеждане във физически дефекти. Може да го представя пред вас, сякаш иска да ви покаже колко блестите над другите, но помислете – в следващия момент може вие да попаднете в списъка с унижените жени.

Рядко ви пита за вашия личен живот в свободното време

Може би е защото не желае и вие да го питате как прекарва времето си, когато не е с вас.

Игнорира рождения ви ден

Ако гаджето ви си намира причини да бъде „зает“ на рождения ви ден, Коледа, Великден или някой друг значим празник, значи определено не иска да се среща с близките и семейството ви, което автоматично означава нежелание за обвързване.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )