Интимно

Любовен хороскоп за май 2018

Вълнуващ месец за любовта

05.05.2018г. / 14 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ако се намирате във връзка, той или тя ще иска да забавите хода на събитията взаимоотношенията ви. На 16 май, Марс ще се премести във вашия сектор на взаимоотношенията. Ще усетите цялата сила на тази планета, която ще възпламени редица ситуации в любовта. Ако успеете да изиграете правилно картите си, това ще е огън от страст, вълнения, сексуално удовлетворение за вас и половинката ви.

Но бъдете внимателни, за да не изгорите с любимия човек. Не забравяйте за личната свобода, от която всеки от вас се нуждае.

За щастие и двамата ще бъдете мотивирани хубавите неща да се случват между вас. Необвързаните Лъвове да не бъдат толкова срамежливи, особено в края на май.

Дева

През месец май Девите и техните половинки ще се радват на положителна промяна по отношение на финансите след 15-и. От 19 май до 13 юни необвързаните представители на зодията ще бъдат в хармонична социална фаза, която със сигурност ще им помогне да се срещнат с нови потенциални партньори в любовта.

Има шанс да промените социалния си статус, но бъдете по-социални, не се затваряйте у дома и в себе си.

>> 3-те най-манипулативни зодии <<

Везни

За Везните предстоят някои събития, които ще променят живота им. Не се притеснявайте, случващото се е за ваше добро. От март 2011 г. Уран, планетата на промяната и нестабилността, се движи през вашия сектор на взаимоотношенията. Възможно е да е имало прекъсване на връзка, заради нужда от повече свобода, от която вие или половинката ви сте се нуждаели.

Друга възможност е, че сте били заедно, но връзката ви е била монотонна. Може би дори сте направили бърз любовен ангажимент с някого. Сега той или тя може да ви накара да се замислите много за вашата връзка. Във всеки случай до 6 ноември ще видите как връзката ви преминава през толкова много непредсказуеми обрати.

Ако не сте необвързани, Марс ще се премести в романтичния ви сектор на 16 май, обещавайки възобновяване на сексуалната енергия.

>> Мъжът Скорпион в секса и любовта <<

Скорпион

Уважаеми Скорпиони, всичко във вашия любовен живот ще се промени. На 15 май Уран ще се премести във вашия партньорски сектор и ще започне процес на пълно преоформяне на подхода ви към брака и ангажираността. Обвързаните представители на зодията може да се почувстват отегчени от любовния коловоз, в който се движат.

Възможно е някой от двама ви да поиска да напусне връзката. Помислете дали може през следващите месеци да се чувствате щастливи, живи в тези взаимоотношения.
Необвързаните скорпиони да внимават в неангажиращите връзки. Може да се окажат влюбени, прелъстени и изоставени.

Коментирай