Интимно

Любовен хороскоп за 7 – 13 май 2018

Объркана любовна седмица

07.05.2018г. / 10 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Подреждането на Меркурий, Плутон, заедно с Венера и Нептун ще направи любовната седмица малко по-объркана. Възможни са конфликти, заблуди, недоразумения, при които ако не обърнем внимание на начина на комуникация ще доведат и до разочарования. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп

Овен

Тайни, тайни, тайните са навсякъде! И да, Овни, те ви изтощават. Вече сте уморени от измами, илюзиите на човек, към който изпитвате силни емоции. Възможно е дори да не сте във връзка с него/нея, но силно копнеете да бъдете заедно. Тази седмица ще се „събудите“ и ще осъзнаете, че любовта ви е нежелана. Хубавото е, че ще може постепенно да се измъкнете от този самоналожен романтичен затвор. Време е да откриете любовта, която заслужавате.

Любовен хороскоп за май 2018

Телец

Когато става въпрос за финанси, Телците проявяват твърдост. Тази седмица може да вземете погрешно решение свързано с парите в името на любовта. Не го правете! Момент на слабост, след който ще съжалявате. Замислете се дали рискът си заслужава.

Близнаци

Любимият човек ще има най-добри намерения към вас да ви даде съвет за кариерата, но той ще е последният, от когото ще искате мнение. В този момент сте сякаш леко объркани, изнервени и не смятате, че половинката ви дава правилен съвет. Може би се опитва да ви внуши, че възможностите пред вас са ограничени. Оптимизмът е страхотен, но тази седмица проверката на реалността е това, от което се нуждаете. Мислете добре, преди да действате и говорите.

Женски хороскоп за май 2018

Рак

За обвързаните Раци седмицата може да бъде леко объркана и проблемите да настъпят от уреждане на имуществени въпроси. Що се отнася за тези от вас, които нямат половинка до себе си, но изпитват емоции към някого – спрете да се заблуждавате. Реалността се разминава с вашите очаквания. Вместо да губите време и да се самосъжалявате, кажете си, че сте невероятни и продължете напред с гордо вдигната глава. Точният човек няма да ви подмине, не го забравяйте.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време