Свободно време

Тест: Кое е скритото ви женско оръжие?

Възползвайте се от скритата си сила

02.05.2024г. / 12 40ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяка жена крие тайни, които я правят това, което е. И всяка жена може да изненада хората около себе си с качествата, които са дълбоко скрити в нея.

Направете този кратък и забавен тест, изберете карта и вижте какво е скритото ви женско оръжие.

Test 1

Карта номер 1

Умеете да поставяте граници

Woman 1

Независимо дали сте в бар с приятели или на среща с колеги, да можете да кажете „не“ – уверено и без извинения – на нещо, което не искате да правите, е ваше право и вие смело го прилагате. Независимо дали става въпрос за истинските ви мисли за шефа или вашите близки, в редица случаи ще се сблъсквате с много ситуации, в които да бъдете откровени може да ви изиграе лоша шега.

Вие знаете, че в крайна сметка това само ще нарани хората. Но вие притежавате и завидното умение да можете да изразявате мислите си така, че всички да разберат какво мислите и въпреки това да не позволявате на истинските си емоции да ви завладеят и да ви поставят в неловка ситуация, от която няма да има печеливши.

Свързани статии

Карта номер 2

Вие сте красива не само отвън, но и отвътре

Woman 2

Красотата е едно от най-внимателно разглежданите качества на една жена, както външно, така и вътрешно. Жена, която намира себе си за красива отвън извън характеристиките на стандартите за красота, определени от обществото, се възприема като жена, която има голяма сила във вътрешния си свят.

Вие сте жена, която има невероятни качества, красив дух и красив начин на мислене и възприемане на живота. Умеете да заразявате с позитивизъм и добро настроение всички около вас. Ето защо не се учудвайте, че сте предпочитан събеседник и мнозина са готови с радост да ви споделят тайните си.

Свързани статии

Карта номер 3

Вие сте силна

Woman 3

Вие сте силна жена и ако срещнете проблеми, предпочитате да намерите решение, вместо да се откажете. Вие знаете как да се съвземете от несполуките и трудностите в живота и успявате да излезете от тях още по-добра и по-силна. Когато се сблъсквате с проблем, без значение колко голям, имате склонност да запретвате ръкави и да се захващате за работа.

Колкото и разклатени да сте отвътре, вие не се плашите пред лицето на предизвикателствата. Всяка частица сила, която имате в себе си, е дошла и през изпитанията и несгодите, с които сте се сблъсквали в живота си.

Не спирайте да бъдете такава, каквато сте, но все пак си позволявайте от време на време да бъдете и „слаба“ – говорете за чувствата си и не се срамувайте. Помнете, че силен е не този, който не се страхува, а този, който преодолява страха си.

Свързани статии

Карта номер 4

Вие сте търпелива

Woman 4

Може би времето, в което живеем ни кара да вършим всичко на бързи обороти, да живеем за мига. Вие обаче не сте такъв човек. Ако се захванете с нещо, предпочитате да го направите по най-добрия начин, дори ако това ви отнеме доста време.

Важно е обаче да разберете, че търпението не означава да толерирате лошо отношение или да позволявате на другите да се възползват от вас. Да бъдете търпеливи означава просто да сте хладнокръвни и да имате спокоен и събран възглед за живота, когато се сблъскате с проблеми. Давайте на другите време да разберат нещо и им позволете да изразят себе си.

Това също включва огромен елемент на търпение. Въпреки това, имайте предвид, че не само вашата гледна точка може да бъде вярна. Позволете си да приемате чуждо мнение.

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Адриана Петров ( преди 1 седмица )
Не обичам крайностите и затова умея и мога да поставям граници..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Янка Пенчева ( преди 2 седмици )
Аз съм много търпелива жена умея да чакам
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Марияна Колева ( преди 2 седмици )