Интимно

Любовен хороскоп за 21 – 27 май 2018

Леко объркване в любовта

21.05.2018г. / 17 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Що се отнася до любовта, Лъвовете ще усетят положителните вибрации на планетите. Но не бива егото ви да ви заслепява, защото това може да отблъсне потенциални нови партньори или да обиди по някакъв начин настоящата ви половинка.

Дева

Девите, които се намират във връзка е добре тези дни да не се събират с приятели в присъствието на своята половинка. Възможно е конфликт между ваш приятел или любимия човек да наруши хармонията ви. Друга възможност е приятел да ви сподели, че изпитвате силни емоции към някого, който не заслужава любовта ви.

4 важни урока, които ще научите през първата година от брака

Везни

За някои представители на зодия Везни, любовният климат няма да бъде особено спокоен. Възможни са разногласия, които ще ви накарат дълбоко да се замислите за вашите взаимоотношения. Възможно е някой да развълнува по някакъв начин сърцето ви и това също да ви постави в ситуация на колебания. Ако сте необвързани, наблегнете на социалните контакти, нови познанства дебнат отвсякъде.

Скорпион

Комуникацията с половинката може да не върви особено гладко. Възможно е да се почувствате силно критикувани от любимия човек и това да ви нарани. В резултат може да искате да се отдалечите за няколко дни от него/нея. Мълчаливото отношение само ще влоши връзката ви. Нищо не може да се реши, ако и двамата си мълчите.

Коментирай