Интимно

Любовен хороскоп за 28 май – 3 юни 2018

Романтика за Скорпионите

28.05.2018г. / 16 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пълнолунието в Стрелец във вторник, заедно с Меркурий, който се движи в Близнаци, ще ни накарат да се замислим върху редица любовни въпроси. За щастие, в петък, Венера, Юпитер и Нептун ще направят любовта изпълваща и величествена. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако пазите някакви тайни относно вашите емоции за човек, когото обичате, то тази седмица те ще излязат наяве, без да се чувствате уязвими. Възможно е задържането на чувствата да ви кара да се усещате зле и затова да искате да ги споделите. Ако се намирате във връзка, това ще бъде седмица на абсолютна емоционална, духовна и интимна връзка с партньора. Вие сте късметлии!

Телец

Любовта ще продължава да ви радва благодарение на Юпитер, който се движи през вашия сектор на взаимоотношенията. Но ще трябва да заплатите за дълбоката любов и желанието ви да се впуснете в наистина стойностни взаимоотношения. Възможно е да бъдете изправени пред ситуации, които ще изпитат доверието и интимността между вас и партньора. За щастие, на този етап гледате в една и съща посока, когато става въпрос за вашата връзка.

Някои любопитни факти за зодиите

Близнаци

Седмицата ще бъде доста емоционална за вас, Близнаци. Във вторник Меркурий се придвижва в знака ви и ви дава сила, когато става въпрос да изразите точно това, което искате да предадете по начин, който е ясен и разбираем за другите.

Пълнолунието във вашия партньорски сектор е важно събитие за вас и половинката ви, защото може да има повратна точка. Единственият начин да разберете дали връзката ви се задълбочава или ще откриете несъвместими различия е да общувате с него/нея.

Рак

Венера се движи все още през знака ви, което само благоприятства вашия любовен живот. Ако търсите любовта, имате шанс да се запознаете с някого или да започнете връзка, която силно ще ви развълнува. Венера ще бъде в прекрасна позиция към Юпитер, планетата на изобилието, сега е във вашия любовен сектор. Но Венера ще бъде в добра позиция и към Нептун – планетата на вдъхновението и безусловната любов. Вече се намирате във връзка? Очакват ви чудесни моменти с половинката.

Коментирай
Свободно време