Интимно

Любовен хороскоп за 28 май – 3 юни 2018

Романтика за Скорпионите

28.05.2018г. / 16 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Пълнолунието ще повлияе на вашия любовен живот. Ако скоро сте се запознали с някого може да вземете решение за вашите взаимоотношения. Наистина ли виждате дългосрочен потенциал? Съвместими ли сте интелектуално? Съвпадат ли ценностите ви? Това са важни точки, върху които е добре да помислите.

Дева

За обвързаните Деви това ще бъде една удовлетворяваща седмица. Хубаво е, когато нещата вървят гладко в любовта. За вас е важно абсолютно всичко в живота ви да се движи като добре смазана машина, взаимоотношенията с партньора също. С любимия човек ще бъдете в пълен синхрон, ще се подкрепяте. Ако сте необвързани, бъдете по-социални, само така ще срещнете любовта.

3 мандали разкриват какво трябва да промените в живота си

Везни

Емоционалното стимулиране на Везните тази седмица ще бъде ключът към физическата стимулация. Ако сте необвързани, вашите страсти със сигурност са се разбудили. Възможно е да сте преминали през някакво сексуално разочарование и да решите, че имате нужда от рестарт.

Проблемът е, че ще осъзнаете, че се нуждаете от истинска връзка, за да се впуснете и в сексуални приключения. Тази седмица определено имате късмет и може да срещнете някого, с когото да се привлечете най-напред на духовно ниво.

Скорпион

С любимия човек ще имате много възможности да се отдадете на емоционално богати и романтични моменти заедно. Венера, планетата на любовта, сега се движи в зоната на вашата графика, свързана с духовно и интелектуално разширяване. В резултат на това, ще получите онова, което давате на половинката си. Любимият човек ще ви покаже колко ви цени. Почувствайте любовта.

Коментирай
Здраве и красота