Интимно

8 признака, че партньорът ви ще скъса с вас

По какво да разберете

07.06.2018г. / 12 13ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Някои хора нямат късмет в любовта. Дори да са я открили, понякога другият партньор губи интерес. Причините могат да са различни. Често краят е предизвестен. Трябва само да откриете сигналите, че половинката ви е напът да скъса с вас. Кои са те? 

Партньорът ви ежедневно си пише с гаджето от гимназията 

Казано образно, връщането към стара любов, останала в миналото като първата романтична връзка, е сериозен белег, че нещо в отношенията куца. Партньорът ви, независимо дали ви е съпруг или имате ангажираща връзка, явно има нужда от любов, с която свързва някои от най-хубавите си години.

Емоционално зависими или влюбени?

Партньорът ви е отслабнал 

Обикновено връзките на семейни начала или бракът се характеризират с напълняване на партньорите. Уютът на семейното съжителство, вкусните ястия за вечеря заедно, гледането на филми на дивана, придружено с похапване на сладолед или шоколад са любими дейности на много двойки, които водят до така характерното напълняване.

Ако обаче партньорът ви внезапно започва да се вглежда във фигурата си, да се старае да брои калориите, да избягва любимите си пържени кюфтета, които му приготвяте, това може да е сигнал, че има друга.

Изведнъж в шкафа с бельото му се появяват нови секси боксерки 

Ново бельо, което на всичкото отгоре е марково и скъпо си е сериозен сигнал, че нещо не е наред. Ако партньорът ви има любовница или е напът да скъса с вас, ще забележите промени в поведението, облеклото и най-вече бельото му. Щом досега не се е старал да изглежда добре по бельо пред вас, а сега не е така, бъдете нащрек.

Няма интерес към домашните си задължения 

Човек, който няма намерение да се задържа повече наоколо естествено губи интерес и към поддържането на дома, който смята да напусне.

Държи се потайно и крие телефона си

Може би, защото в него се крият тайните, които споделя с новата си половинка, кой знае.

Знаци, че връзката ви е изчерпана

Започнал е да ви държи сметка за парите, които харчите 

Преди сте имали общ бюджет, а харченето на парите досега не е било обект на спорове и дрязги. Сега нещата са се променили. Внезапно вашите харчове се оказват много дразнещи за партньора ви. Той постоянно мрънка, че пилеете парите му за глупости. Това е сигнал за появило се желание за индивидуалност и отделяне от общото.

Партньорът ви не иска да прави секс с вас 

Сексът е важен за всяка връзка. Ако той започне да липсва, това е един от най-явните белези, че и любовта е изстинала.

Той предпочита да не прекарва времето си с вас 

Излизане с приятели, прибиране късно, отказ да отговаря къде и с кого е бил са само част от сигналите, че връзката ви е обречена на провал. Когато човек обича половинката си, той прави всичко възможно да прекарва повече време с нея.

 

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )