Интимно

Любовен хороскоп за 2 - 8 юли 2018

Някои зодии ще се радват на романтика

02.07.2018г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: itock

Снимка: itock

Стрелец

Необвързаните Стрелци трудно ще успеят да получат удовлетворение от ново запознанство или от сексуалния си живот. Марс, владетелят на вашия романтичен сектор е в ретроградна позиция. Това означава, че в някакъв период от време може да не срещнете нова любов. Но това не бива да ви плаши. Действайте бавно, не насилвайте събитията, забавлявайте се, срещайте се с нови хора. Хубави неща идват при тези, които чакат.

Козирог

Слънцето се движи през вашия партньорски сектор, което дава повече светлина на вашата любовна връзка. То ще заеме добра позиция спрямо Юпитер и Нептун, което ще ви помогне да задълбочите взаимоотношенията си. С партньора ще имате желание да споделяте, да правите планове за бъдещето.

Водолей

Ако се чувствате равнодушно в любовта, дайте си малко време. Марс, планетата на мотивацията и либидото, мина през ретроградна фаза за вашия знак миналата седмица.

Свързани статии

През първите дни на юли, вие ще се приспособявате към това и дори е възможно да се чувствате объркани по отношение на вашия любовен живот. Какво искате да промените в него? Намерете го, може би наистина има причина, която да ви тласка към тази промяна.

Риби

Слънцето осветява вашия 5-и дом на романтиката и удоволствието, което ще се отрази благоприятно на любовния ви живот. Ако сте необвързани, но някой е привлякъл вниманието ви, ще сте заредени с положителни мисли, дори може да поставите него или нея на пиедестал. Вселената също ще ви окаже своята подкрепа и може би ви очаква една вълнуваща любовна седмица.

Коментирай