Свободно време

Любовен хороскоп за 30 юли – 5 август 2018

Ще липсва хармония в любовта

30.07.2018г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първата седмица на август определено няма да усещаме хармония в любовния си живот. Марс все още се движи ретроградно, но ще отстъпи на Уран – планетата на хаоса, внезапната промяна. Обикновено когато тези две планети са в определена позиция една към друга, сме склонни да казваме неща, за които съжаляваме на по-късен етап.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп.

Овен

Ако не внимавате тази седмица с финансите, те биха могли да провалят любовния ви живот. Може би си мислите, че единственият начин да запазите текущите си взаимоотношения е като „вложите“ пари в тях. Не поемайте този риск, за да не изпаднете във финансови неволи. Ако половинката ви има финансови планове, идеи, това е чудесно, но не бъдете неговата/нейната мажоретка.

Телец

Телците ще бъдат разочаровани в работата. Гневът, който ще бъде част от настроенията ви ще ви подтикне да си го изкарате на любимия човек. Най-добрият начин да не се стига до това е да споделите емоциите с партньора и да се опитате да ги овладеете, доколкото е възможно. Не наказвайте връзката си заради работата.

Любовен хороскоп за август 2018

Близнаци

Вярвате в нещо определено, но половинката ви сякаш не възприема вижданията ви. Това ще ви разочарова. Може да се касае за специфична ситуация, като виждане за живота, нещо свързано с работата.

Ако сте необвързани и имате флирт с някого или нови познанства, може да останете разочаровани, осъзнавайки че ценностите ви се разминават. Уважаеми Близнаци, това е само урок, който ще ви научи да останете верни на себе си, точният човек ще се появи на вашия път.

Рак

Обвързаните представители на зодията може да се изправят пред конфликтни ситуации с партньора си, особено ако той в последно време е вземал безотговорни решения по отношение на парите. Въпреки че вие имате желание нещата да се променят, половинката ви сякаш не се замисля върху това, което допълнително ще ви накара да се почувствате неудовлетворени. Важно е да обсъдите недоразуменията.

Коментирай
18 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )