Свободно време

Любовен хороскоп за 30 юли – 5 август 2018

Ще липсва хармония в любовта

30.07.2018г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ако се чувствате разочаровани от липсата на напредък в отношенията ви, ще се замислите върху това как да действате. Може би вие ще искате да бъдете по-активната, ангажирана страна, докато той или тя, няма да бъде на същата вълна. Това не означава, че няма силни чувства към вас. Може би партньорът ви се нуждае от малко повече време, за да изградите заедно солидни основи. Бъдете търпеливи.

Дева

Седмицата няма да бъде много любовна за вас, Деви. Това не означава, че край вас няма някои специален човек, дори може да се намирате в сериозна връзка, но работата ви разсейва. Динамиката на ежедневието може да ви остави без енергия и настроение за романтика. Опитайте се да балансирате.

5 зодии, които обичат тръпката от преследването

Везни

Ако отскоро се срещате с някого или се намирате във връзка, той или тя може да ви дразни по някакъв начин с поведението си. Може да ви бъдат отправени сексуални намеци, които да ви подействат разочароващо. Друга възможност е между вас и половинката нещо да куца в сексуалния ви живот. За щастие всичко това е временно.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони няма да бъдат в хармония с любимия човек. Сякаш има някакъв хаос около вас, който никой не може да контролира. Объркването може да е породено от роднина. Друга възможност е, че не може да намерите вътрешния мир, който е нарушил житейската ви ситуация по един или друг начин. Определено ще трябва да положите усилия, за да върнете романтиката.

Коментирай
18 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )