Свободно време

Любовен хороскоп за 30 юли – 5 август 2018

Ще липсва хармония в любовта

30.07.2018г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Сега е вашата любовна седмица и вие може да направите много, уважаеми Стрелци. Може да се усещате сякаш сте в напълно безнадеждно положение, в задънена улица. Бъдете внимателни. Вашето неудовлетворение може да ви накара да кажете нещо на половинката си, което да влоши нещата. Комуникацията е важна, говорете, но внимавайте как използвате силата на думите.

Козирог

Козирозите ще бъдат развълнувани, ще попадат в не една и две романтични ситуации. Въпреки вълнението ви, вашата последователност ще бъде нулева. Възможно е между хубавите моменти да има конфликти с партньора или с някого, с когото отскоро се срещате. Не позволявайте да се държат с вас като с марионетка.

Свързани статии

Водолей

В първата седмица на новия месец Водолеите може да се чувстват така, като че ли нямат нищо, че не получават желаното от живота и особено що се отнася до романтичните моменти. Ще се бунтувате, а не бива. Вселената е натиснала бутона за пауза. Изчакайте, нещата отново ще се раздвижат.

Риби

Представителите на зодия риби също няма да бъдат удовлетворени в любовта. Ако в последно време сте се опитвали да се насилите да приемете нещо, то вече е време да го споделите с половинката си. Разговаряйте, кажете какво не ви допада. Може да не доведе до някаква продуктивна промяна, но поне няма да задържате в себе си емоциите.

Коментирай
18 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )