Интимно

Ако той прави това по време на секс, държи на вас

Гледа ви в очите, когато го правите

08.08.2018г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът се дели на два вида – хубав и не чак толкова. От какво зависи дали изживяването ще е приятно? От уменията, отдадеността на двамата партньори? Има една магия, една хармония, която не можем да установим с всеки партньор. Но срещнем ли този, с който хармонията се усеща още първите пъти, тогава разбираме, че сме нещо повече за него от секс играчка.

Ако той прави тези неща в спалнята, със сигурност държи на вас.

Гледа ви в очите, когато правите секс

Ако той търси зрителен контакт, докато правите любов, това е показател, че не ви приема като поредния сексуален обект. Когато един мъж среща погледа на партньорката си, търси го, означава че се слива с нея на едно друго ниво. Това се усеща, трудно е да се обясни.

Целувки по цялото тяло

Чувствените целувки, които не са бързи, а изучаващи всяка извивка на тялото ви, винаги оставят послание. На него наистина му е приятно и не иска да бърза. Той пътува от една част на тялото ви до друга. Чувствен, с нежни докосвания на устните.

20 признака, че той е от добрите момчета

Комуникира с вас през целия процес

По време на любовната игра или половия акт, той комуникира с вас не само с поглед, но се интересува от това дали ви е приятно, как ви е приятно. Думите му са нежни, гласът тих, чувствен... това е сигурен знак, че той държи на вас, че за него е важно да бъдете в пълен синхрон и удоволствието да е взаимно.

Създава романтична атмосфера, водеща до кулминация

Всеки път, когато ви предстоят интимни моменти, той не просто се втурва към секса, претупвайки любовната игра, а се е постарал да направи приятна атмосферата. Повече романтика, може би ви е сготвил нещо вкусно или сте посетили любим ресторант... Разговаряте дълго, гледате филми, преоткривате интимността на едно друго ниво.

Три са основните причини за липса на секс

Позволява на емоциите му да го владеят

Сексът с приятел с екстри и с партньор, който изпитва специални емоции към вас се различава много. По време на секс е трудно да контролираш истинските си емоции, когато ги изпитваш. Ако той се оставя на неговите, докато прави любов и актът е чувствен, изпълващ, всепоглъщащ, няма съмнение, че държи на вас.

Свързани статии

Прави секса приоритет за вас

Дори да е уморен от работа, той все пак се опитва да поддържа страстта във вашата връзка. Напрегнати дни, срокове... Когато е с вас, той се опитва максимално да ви се отдаде и не дава приоритет на стреса и работата.

Прави всичко, което може, за да ви осигури комфорт и удоволствие

Ако не сте в настроение за секс, той не би настоявал, защото не е егоист. Също така никога няма да ви кара да се чувствате неудобно от голотата си и малките несъвършенства, които всяка жена вижда във фигурата си, просто защото обича всяка една част от вас, такава, каквато е.

Коментирай