Интимно

Любовен хороскоп за 3 - 9 септември 2018

Любовта няма да бъде особено вълнуваща

03.09.2018г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на новия месец, няма да бъде вълнуваща по отношение на любовта. Въпреки че може да се почувствате разочаровани, това ще е временно явление. Вибрациите ще се променят в положителна посока, благодарение на Венера. Но за кои зодии? Вижте повече в любовния ни хороскоп. 

Овен

Работният процес няма да ви остави много време за романтика. Може би има възможност да получите повишение и затова трябва да се фокусирате върху задълженията си. Любимият човек най-вероятно ще се почувства пренебрегнат, макар и да проявява разбиране към вас. Въпреки динамиката, опитайте да се реванширате с малки изненади. 

Телец

Любовни мисли, флирт, очаква необвързаните представители на зодията. Има шанс да се запознаете с интересна личност или да започнете флирт с колега.  Венера се премества във вашия партньорски сектор в неделя. Определено ще почувствате любовта, без значение дали сте във връзка или търсите своята половинка. 

Какво се случва в тялото, докато се гушкате

Близнаци

Вашият любовен живот може да бъде разочароващ тази седмица, уважаеми Близнаци. Въпреки че Венера остава във вашия романтичен сектор до неделя, тя ще бъде в остър ъгъл към Марс. "Космическите любовници" Венера и Марс не са на една и съща вибрация. 

Ако се намирате във връзка или неангажиращи любовни взаимоотношения, вие или партньорът ви може да се почувствате използвани. Някой не получава това, което иска? Не отлагайте разговорите.

Рак

Сатурн, планетата на ангажираността, ще заеме позиция във вашия партньорски сектор в четвъртък, след като е бил ретрограден в продължение на няколко месеца. Ако напоследък взаимоотоношенията с половинката са били критични, то сега ще имате възможността да промените това. Големият въпрос е дали го искате?

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )