Интимно

Жените с тези 4 черти от характера привличат най-силно мъжете

Кои са те?

12.09.2018г. / 11 03ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Смята се, че мъжете гледат по-повърхностно на връзките. Ето защо те търсят лековати жени, с които по-скоро да си прекарват добре, отколкото да се впускат в дълготрайни обвързващи отношения.

Този подход в повечето случаи е само в началото или в случаите, в които мъжът не търси истинска връзка. Онова, което кара мъжете да се влюбят истински и дълбоко в една жена са качества, черти от характера, които принадлежат на силните, независими жени. Въпреки че се смята, че силните жени плашат мъжете, това не е съвсем така и далеч не се отнася за всички представители на силния пол.

Какво кара мъжът да се влюби?

Кои са четирите характеристики на женската същност, които най-силно привличат мъжете?

Организираност 

Силните жени с привлекателно обаяние обикновено са добре организирани. Те познават добре целите си и умеят да ги преследват. Подреждат по такъв начин ежедневието и ангажиментите си, че всичко е с точно определено място в графика, без това да говори непременно за болестна педантичност.

Тази черта е привлекателна за мъжете, защото такива жени рядко изпадат в нервни кризи и безпомощност заради забравени ангажименти, просрочия, несправяне с някакви задачи. Интелигентните мъже знаят, че една силна жена може да си партнира с тях, за да доведат заедно живота си до по-високо ниво.

Интелект 

Изследванията показват, че мъжете и жените са привлечени от хора, които възприемат като близки до себе си по интелект, хумор, поведение. Следователно средноинтелигентните и притежаващите по-висок коефициент на интелигентност инстинктивно търсят хора на тяхното или дори малко по-високо умствено ниво.

10 красноречиви признака на влюбения мъж

Свързани статии

Комуникативност 

Обикновено успешните и силни жени са с добри социални умения и контакти. Те знаят как да привличат вниманието в положителен смисъл към себе си. Комуникативните умения се оказват силно привлекателен фактор при мъжкото влюбване, защото жени с подобна дарба в повечето случаи излъчват спокойствие и уравновесеност – качества, търсени от мъжете.

Разликите между това да обичаш и това да си влюбен

Независимост 

Накрая, но в никакъв случай не на последно място, идва независимостта. Тя има мощно притегателно влияние, което кара мъжете да преследват именно такива дами. Жена, която може сама да се грижи за себе си финансово, морално, физически и психически, е истински магнит.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
И ( преди 3 години )
То пък като гледам коментара.. да си беше замълчала
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
nito 6te se po4uvatvam polaskana ot vnimanieto na muj , koito ne predstavliava interes za men , nito 6te se hvurlia v krakata na takuv koito s komplimenti se opitva da pe4eli to4ki . obojavam prekrasen muj , obi4am go i samo toi e vajen za men .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар