Срещнали сте мъж, към когото сте привлечени, но сте сигурни дали изпитва същото към вас? Езикът на тялото понякога издава скрити знаци, че отсрещната страна изпитва влечение към нас. От дългите, приятните и задълбочени разговори, до физическата близост, която осъществява, макар и да не ви докосва... Кои са знаците, че той е привлечен към вас?

Неговите зеници са разширени. Вгледайте се в очите на мъжа срещу вас. Дилатацията е реакция, която се появява в мозъка, когато сте привлечени от нещо.

Той се усмихва широко. Мъжете рядко могат да скрият, когато се чувстват наистина щастливи в компанията на жена. Ако той се усмихва с цялото си лице, означава, че го привличате.

Той облизва устните си. Когато сте привлечени от някого, устата ви произвежда допълнително слюнка, в отговор на това бързо облизваме устните си. Ако той го прави деликатно, означава, че не сте му безразлична.

Жените с тези 4 черти от характера привличат най-силно мъжете

Гледа ви в очите. Ако той около 80% от времето, в което сте заедно, докато разговаряте ви гледа в очите, означава, че е привлечен от вас.

Поема дълбоко въздух, когато ви види. Прави го, за да изглежда по-добре, защото си мисли, че по този начин изглежда по-добре и от друга страна, защото се притеснява от срещата с вас. Всичко се случва на подсъзнателно ниво, разбира се.

Той се навежда към вас, когато говорите. Намирате се на по-шумно място, например в заведение и разговаряте. Той се приближава и леко се навежда към вас, за да може да ви чуе по-добре. Определено се интересува от това, което ще му кажете, разговорът му е приятен.

21 причини защо е прекрасно да бъдете в брак

Поставя ръце на бедрата си. Това е мощен мъжки сигнал, който представителите на силния пол използват, за да покажат физическо превъзходство над другите мъже. Ако го прави пред вас, той търси вниманието ви.

Докосва ви, уж случайно. По гърба, ръката, рамото... Ако го прави често, със сигурност го привличате.

Още по темата

Докосва шията си. Разговаряте, а той докосва шията си. Определено е притеснен за това как изглежда, как се представя пред вас.

Неговата длан се притиска силно към вашата, когато се поздравявате чрез ръкостискане или плесване на ръцете.

Показва знаци на ревност. Дори и все още да не сте имали нещо, ако го привличате, той ще бъде свръхчувствителен към всеки мъж в близост до вас, с когото комуникирате.

Когато разговаряте гласът му става по-плътен и дълбок. По-дълбокият глас може да означава добър партньор за създаване на поколение, но проучванията показват, че мъжете с плътни и дълбоки гласове са по-податливи на изневери.