Интимно

Любовният ви живот според личното ви число

Много точни характеристики

19.05.2022г. / 12 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Древногръцкият философ Питагор смятал, че във всичко има вибрация и енергия, включително и в числата. Това ни подсеща да погледнем към вибрациите на нашето лично число, което донякъде е определящо за това какви сме в любовта.

Как да изчислите вашето лично число?

Това е много лесно. Трябва да съберете цифрите на рождената си дата, месеца и годината. Например, ако сте родени на 23 май 1980 г., сметките изглеждат така 2+3+5+1+9+8+0=28.

След това събирате цифрите на числото, които се получават след знака за равно. Тук сборът на 2 и 8 е 10. Махнете нулата и ще получите вашето лично число, което е 1.

Какъв е вашият любовен живот според него, вижте в следващите редове.

Лично число 1

Хората с лично число 1 са верни на партньорите си, стига да получават свободата, която много ценят. Те се нуждаят от уверена половинка, която да им вярва и да им позволява значителна независимост. Ако открият това, което търсят, любовният им живот е стабилен и щастлив. Въпреки това тези личности трудно отдават сърцето си.

Най-съвместими са с хора с лично число 3, 7 и 5. С тях могат да постигнат баланс на личността, независимост и да се свържат на интелектуално ниво.

Лично число 2

Две е число за любов. Две е броят на партньорството, баланса. Ако вашето лично число е 2, то вие сте личност, която е любяща, обичате да бъдете край хора и имате нужда от половинка в живота си. Имате състрадание и съпричастност към другите.

Въпреки че сте щедри, бихте могли да бъдете и чувствителни, мрачни, пасивни, агресивни. Вашата прекалена чувствителност може да отблъсне партньора ви. Важно е да балансирате енергиите си, да се научите да се грижите и да обичате себе си, преди да отдадете сърцето си.

В любовта, най-съвместими сте с хора с лични числа 4 и 8. Това са енергични и мъдри личности, с помощта на които може да се фокусирате върху целите си, да напаснете енергиите си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 10 месеца )
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )