Древногръцкият философ Питагор смятал, че във всичко има вибрация и енергия, включително и в числата. Това ни подсеща да погледнем към вибрациите на нашето лично число, което донякъде е определящо за това какви сме в любовта.

Как да изчислите вашето лично число?

Това е много лесно. Трябва да съберете цифрите на рождената си дата, месеца и годината. Например, ако сте родени на 23 май 1980 г., сметките изглеждат така 2+3+5+1+9+8+0=28.

След това събирате цифрите на числото, които се получават след знака за равно. Тук сборът на 2 и 8 е 10. Махнете нулата и ще получите вашето лично число, което е 1.

Какъв е вашият любовен живот според него, вижте в следващите редове.

Лично число 1

Хората с лично число 1 са верни на партньорите си, стига да получават свободата, която много ценят. Те се нуждаят от уверена половинка, която да им вярва и да им позволява значителна независимост. Ако открият това, което търсят, любовният им живот е стабилен и щастлив. Въпреки това тези личности трудно отдават сърцето си.

Най-съвместими са с хора с лично число 3, 7 и 5. С тях могат да постигнат баланс на личността, независимост и да се свържат на интелектуално ниво.

Лично число 2

Две е число за любов. Две е броят на партньорството, баланса. Ако вашето лично число е 2, то вие сте личност, която е любяща, обичате да бъдете край хора и имате нужда от половинка в живота си. Имате състрадание и съпричастност към другите.

Въпреки че сте щедри, бихте могли да бъдете и чувствителни, мрачни, пасивни, агресивни. Вашата прекалена чувствителност може да отблъсне партньора ви. Важно е да балансирате енергиите си, да се научите да се грижите и да обичате себе си, преди да отдадете сърцето си.

В любовта, най-съвместими сте с хора с лични числа 4 и 8. Това са енергични и мъдри личности, с помощта на които може да се фокусирате върху целите си, да напаснете енергиите си.

Лично число 3

Родените с лично число 3 са творчески настроени, забавни и отлични комуникатори. Обичат да бъдат под светлините на прожекторите. Имат силна харизма, големи оптимисти са и това е едно от първите неща, които представителите на противоположния пол забелязват в тях.

В любовта се нуждаят от партньор, който да е забавен, да могат да водят стимулиращи задълбочени разговори. Пътят към сърцето им е чрез интелекта. Също така се нуждаят от много демонстрации на любов и трябва да усетят с душата половинката си, за да се чувстват свързани.

Най-съвместими са с хора с лично число 5, 6, 8 и 9. От тях могат да очакват грижи и внимание и подкрепа към осъществяването на целите им.

Лично число 4

Хората с това лично число не харесват игричките в любовта. Предпочитат дългосрочни ангажименти. Кратките любовни забавления не са за тях. Нуждаят се от спокойствие, уютен дом и стабилна връзка.

За жалост често оставят във взаимоотношения, които не работят, само за да усещат чувство за сигурност. Също така не могат да бъдат сами, без половинка до себе си.

Когато са във връзка те са верни партньори, на които може да се доверите, да очаквате подкрепа от тях.

Най-съвместими са с хора с лично число 1, 2 и 8. Те ще им помогнат да постигнат много от целите си, да бъдат добри родители, да си съвпаднат като две половини, които са се търсили дълго време.