Семейство

Любовен хороскоп за 31 декември 2018 – 6 януари 2019

Очакват ни любовни емоции

30.12.2018г. / 12 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на новата година ще бъде интересна и вълнуваща по отношение на любовта. Емоции, но и напрежение, очакват 12-те зодиакални знака. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашият владетел – Марс, влиза в знака ви в понеделник. Това означава, че ще се „събудите“, уважаеми Овни. Ако сте били в любовен застой, това ще се промени. Ще се отървете от всичко, което ви пречи и ще се почувствате по-живи, с желание за повече любов.

Телец

Вълнуваща седмица в любовен план очаква и представителите на зодия Телец. Ако някой е привлякъл вниманието ви, може би няма да разкриете изцяло емоциите си към този човек, защото все още не сте сигурни какво изпитва той към вас. В случай, че вече се срещате с някого, определено ще сте на една и съща любовна вълна. Обвързаните Телци ще се радват на повече хармония.

Любовен хороскоп за 2019

Близнаци

Необвързаните Близнаци имат добри шансове за създаването на нова връзка. Възможно е да изпитате влечение към ваш приятел. Но не бързайте, емоциите за една нощ може да не доведат до нещо дълготрайно. Химията между вас ще се усеща много силно.

Рак

В първата седмица на новата година ви очакват промени, които ще се дължат на слънчевото затъмнение, което се случва във вашия сектор на отношенията. Сатурн, планетата на дисциплината и ангажираността, ще бъде тясно свързана с това затъмнение, което предполага, че каквото и да се случва между вас и партньора ви, то ще е с дългосрочни последици. Може да започнете да изграждате нещо ново, по-сериозен ангажимент.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
imam jelanie za pove4e liubov , bez slujebni nameci i tulkuvania i to samo s mujut , kogoto obojavam i obi4am a ne s recipro4ni
отговор Сигнализирай за неуместен коментар